1159
Behang
Gepubliceerd: 28-08-2012 Laatste update: 07-05-2017

Inspire is de nieuwste collectie wandbekleding van BN International. De ontwerpers van het BN design lab vonden hun inspiratie in tactiele effecten en architectonische vormen, zoals het Birds Nest stadion in Beijing. Voor de uitwerking zijn de nieuwste druktechnieken en materialen gebruikt. Door de verschillende lagen in de wandbekleding en het gebruik van metallic accenten vindt er een voortdurend lichtspel plaats, dat muren tot leven lijkt te brengen. De Inspire collectie blijft zo voortdurend verrassend.

"Ons eigen design lab stelt ons in staat steeds te zoeken naar nieuwe mogelijkheden, in druktechnieken, kleurgebruik en het spelen met licht", aldus Jaap Hoogenhuizen, directeur BN International. "De combinatie van creativiteit, weten wat er speelt en inspiratie uit de meest onverwachte hoeken heeft weer een bijzondere collectie opgeleverd. Inspire is het resultaat van de creativiteit en innovatieve kracht van onze designers. En geeft de consument oneindige mogelijkheden voor het creëren van een warme, ideale leefsfeer."

Wolkenkrabbers en stadions
De Inspire collectie is een combinatie van verrassende ontwerpen, onverwachte inspiratie en het gebruik van veel verschillende materialen. De webachtige vormen van het Birds Nest stadion in Beijing zijn met een dunne schuimlaag verwerkt op een vlakke ondergrond. Het lichte metallic eronder geeft een bijzonder lichtweerkaatsing. Op een ander ontwerp doen metallic rechthoeken op een gekleurde achtergrond denken aan de verlichte ramen van wolkenkrabbers in een skyline. Het ontwerp heeft strakke lijnen maar krijgt door de verschillende niveaus toch een lichte speelsheid. En het is die afwisseling in de ontwerpen die de collectie zo verrassend maakt.

Laat je inspireren
De Inspire collectie bestaat uit 10 verschillende designs in 57 kleurstellingen. Voor de opbouw van de verschillende lagen is gebruik gemaakt van zeefdruktechnieken, prentwalsen, schuim en metallic effecten. De wandbekleding van BN Wallcoverings is door de vinylbasis lichtecht, stoot- en krasvast en afwasbaar. De rollen zijn 53 cm breed en 10,05 meter lang.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide