2605
design behangwand
Gepubliceerd: 21-08-2012 Laatste update: 11-06-2023

Een nieuwe naam en een nieuw concept. Vol trots presenteren wij Behangrijk: exclusieve wanddecoratie die geheel naar eigen wens gepersonaliseerd kan worden. Hippe designs vormen het uitgangspunt voor je eigen unieke behangwand, thuis of op kantoor. Door zelf beelden, fotos, teksten, logos of andere illustraties toe te voegen, ontstaat een nieuw behang met de sfeer die past bij jouw interieur. Een team van grafisch ontwerpers zorgt voor de finishing touch, zodat je wand een ware eyecatcher wordt in je interieur.

Behangrijk gaat verder waar anderen stoppen. Hoe vaak zie je wel niet een leuk behang, maar is de afmeting niet voldoende. Of kun je een foto toevoegen aan behang, maar staat er in je woonkamer net een kast op die plek. Behangrijk maakt de invulling van je behangwand flexibel. In de collectie Mix & Match biedt Behangrijk behangontwerpen aan die gepersonaliseerd kunnen worden. Je geeft zelf aan welke fotos waar in het ontwerp geplaatst moeten worden en een team van grafisch ontwerpers zorgt voor een mooi geheel. De fotos worden professioneel bewerkt en in het behang gevoegd. Ook logos, teksten of zelfs achtergrondkleuren kunnen gewisseld worden. In de webshop staat per behang aangegeven welke mogelijkheden tot wisselen er zijn.

Wandklaar en Maatwerk
Natuurlijk biedt Behangrijk ook behangontwerpen aan, waarbij je geen eigen fotos hoeft toe te voegen. Je kunt in onze Wandklaar collectie kiezen voor een bijzonder design behang op verschillende afmetingen. Een compleet uniek ontwerp is uiteraard ook mogelijk. Kies je voor Maatwerk, dan ben je gegarandeerd verzekerd van een uniek, speciaal op jouw wensen toegesneden, ontwerp. Zo creëer je een wel heel erg unieke eigen wereld. Al onze design behangontwerpen worden gedrukt op kwalitatief hoogstaand fotopapier.

Webshop Behangrijk
Om het zo gemakkelijk mogelijk te maken heeft Behangrijk een gezellige webshop gemaakt. In deze webshop op www.behangrijk.nl kun je lekker snuffelen tussen alle ontwerpen in de collecties Wandklaar en Mix & Match. De ontwerpen zijn verdeeld in verschillende woonstijlen, waaronder trendy, industrieel en design. Maar ook voor de kinderkamer is er keuze voor bijzonder behang. Bestellen gaat gemakkelijk en veilig en ook de levering is snel. Bij bestelling van het gepersonaliseerde behang van Mix & Match is er altijd afstemming tussen de klant en Behangrijk. De klant krijgt een voorbeeld van het ontwerp en na akkoord wordt het behang gedrukt. Zo weet je van tevoren wat je krijgt.

PICNIC 2011 The Marketplace
Benieuwd geworden naar ons unieke designbehang op maat? Kom dan langs op onze stand op The Marketplace tijdens PICNIC 2011. Op 15 september staan wij op deze inspirerende, innovatieve beurs op de NDSM-werf te Amsterdam. Kun je niet zo lang wachten, neem dan alvast een kijkje in onze webshop op www.behangrijk.nl.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide