2004
XXL Worldtrip
Gepubliceerd: 10-10-2017 Laatste update: 11-06-2023

Wat hebben de Seychellen, Tahiti, de VS, India, Tanzania, de Maldiven en Mauritius gemeen? Al die plaatsen maken deel uit van een indrukwekkende digitaal bedrukte collectie "XXL World Trip" van A.S. Création gepresenteerd.

De buitengewone motieven uit de hele wereld worden ontdekt en gefotografeerd door Robert Putinier, een hedendaagse Franse fotograaf.

Putinier, een voormalige medewerker van de medische en wetenschappelijke faculteit in Lyon, reist als gepassioneerde fotograaf over de hele wereld. Hij heeft met 84 jaar nog geen zin om ermee op te houden. Hij bezocht onlangs, in december 2015, het noorden van Tanzania en documenteerde zijn indrukken met de camera. Hij heeft de resultaten van zijn reizen in talrijke berichten, boeken en exposities gepubliceerd.

inspiratiebrochures1.png

Robert Putinier geeft als belangrijkste inspiratiebron het waarnemen en de sensibiliteit aan.

Zijn voorliefde voor andere landen en culturen stroomt in de veelzijdige selectie en motieven binnen en levert adembenemende opnamen van de meest uiteenlopende delen van onze aarde.

Hij brengt met zijn foto's de mooiste landschappen, planten en dieren bij u thuis. Of het nu speelse jonge dieren, sprookjesachtig mooie stranden of imposante bloemen zijn, er is voor iedere smaak een lievelingsmotief.

Ontdek de vele nieuwe afzonderlijke mogelijkheden voor vormgeving van uw wanden.

Daarbij heeft u in een uitstekende drukkwaliteit de keuze uit zes verschillende materialen.

Naast de reeds bekende draagmaterialen 150 g "Vlies Basic" en 200 g "Vlies Premium", evenals "Structuurvlies plus", bestaan er in de XXL World Trip-collectie ook nog de 130 g "Vlies mat", een ander structuurvlies "plus nr. 2" en 200 g "Mica", dat dankzij het prachtig glanzende oppervlak alle motieven een bijzondere uitstraling verleent.

Alle gekleurde motieven zijn gespiegeld, in zwart-wit of in sepia verkrijgbaar.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide