1900
XXL Worldtrip

Wat hebben de Seychellen, Tahiti, de VS, India, Tanzania, de Maldiven en Mauritius gemeen? Al die plaatsen maken deel uit van een indrukwekkende digitaal bedrukte collectie "XXL World Trip" van A.S. Création gepresenteerd.

De buitengewone motieven uit de hele wereld worden ontdekt en gefotografeerd door Robert Putinier, een hedendaagse Franse fotograaf.

Putinier, een voormalige medewerker van de medische en wetenschappelijke faculteit in Lyon, reist als gepassioneerde fotograaf over de hele wereld. Hij heeft met 84 jaar nog geen zin om ermee op te houden. Hij bezocht onlangs, in december 2015, het noorden van Tanzania en documenteerde zijn indrukken met de camera. Hij heeft de resultaten van zijn reizen in talrijke berichten, boeken en exposities gepubliceerd.

Robert Putinier geeft als belangrijkste inspiratiebron het waarnemen en de sensibiliteit aan.

Zijn voorliefde voor andere landen en culturen stroomt in de veelzijdige selectie en motieven binnen en levert adembenemende opnamen van de meest uiteenlopende delen van onze aarde.

Hij brengt met zijn foto's de mooiste landschappen, planten en dieren bij u thuis. Of het nu speelse jonge dieren, sprookjesachtig mooie stranden of imposante bloemen zijn, er is voor iedere smaak een lievelingsmotief.

Ontdek de vele nieuwe afzonderlijke mogelijkheden voor vormgeving van uw wanden.

Daarbij heeft u in een uitstekende drukkwaliteit de keuze uit zes verschillende materialen.

Naast de reeds bekende draagmaterialen 150 g "Vlies Basic" en 200 g "Vlies Premium", evenals "Structuurvlies plus", bestaan er in de XXL World Trip-collectie ook nog de 130 g "Vlies mat", een ander structuurvlies "plus nr. 2" en 200 g "Mica", dat dankzij het prachtig glanzende oppervlak alle motieven een bijzondere uitstraling verleent.

Alle gekleurde motieven zijn gespiegeld, in zwart-wit of in sepia verkrijgbaar.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners