1286
XXLwallpaper 3

Indrukwekkende landschappen en nieuwe individuele vormgevingsmogelijkheden komen tot leven in de derde XXLwallpaper digitale collectie van A.S. Création.

Laat u door onze keuze uit de meest prachtige motieven van deze wereld inspireren en breng de flair van verre landen, imposante dierenportretten of oude tegelmuren aan uw wand. Haal wat u mooi vindt bij u in huis. Alles is mogelijk! Want alles wat u mooi vindt, is toegestaan.

Bij deze collectie bestaat nu tevens de mogelijkheid om uw lievelingsmotief te voorzien van een spreuk of citaat. Zo brengt u al uw levensinstellingen tot uitdrukking of kunt u met een coole spreuk indruk maken op uw vrienden. U kunt uit een grote verscheidenheid van aangeboden motieven kiezen wat voor u past. Combineer het motief van een onvergetelijke reis met het gevoel en de woorden van toen en nu - "Het leven is mooi!". Met de panelen uit de collectie kunt u ook een deur of kleine wand versieren. Alle paneelmotieven zijn verkrijgbaar op onze materialen in het formaat 100 x 250 cm en deze zijn perfect geschikt om in de woon- of kinderkamer te prijken als blikvanger,

Daarbij heeft u in een uitstekende drukkwaliteit de keuze uit zes verschillende materialen. Naast de reeds bekende draagmaterialen 150g "Vlies Basic" en 200g "Vlies Premium", evenals "Structuurvlies plus", bestaan er in de derde XXLwallpaper collectie ook nog het 130g "Vlies mat", een ander structuurvlies "plus nr. 2" en 200g "Mica", dat dankzij zijn prachtig glanzende oppervlak alle motieven een bijzondere uitstraling geeft.

Alle gekleurde motieven zijn gespiegeld, in zwart-wit of in sepia verkrijgbaar.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners