2187
Best of Wood ‘n’ Stone
Gepubliceerd: 21-08-2015 Laatste update: 07-05-2017

Veelzijdig te gebruiken en natuurlijk - zo presenteert nieuwe behangcollectie "Best of Wood 'n’ Stone" zich, die alle highlights van de verschillende steen- en houtoptieken verenigd. Het hoogwaardige vliesbehang geeft uw wanden een volledig nieuwe look en creëert voor elk wandoppervlak een unieke belevenis. Of het nu in een koele loft of een gemoedelijk landhuis is, deze behangsoorten kunnen overal worden gebruikt en kunnen perfect gecombineerd worden. Van een prachtig houtpaneel tot baksteen-, tegel- en betonoptiek, de collectie is rijk aan facetten en omvat verschillende kleurtonen - van beigegekleurd hout tot zwarte stenen.

De fascinerende veelvoud aan stenen, evenals de veelvoudige houtoppervlakken werken authentiek en geven de wanden een geheel eigen, realistische touch.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide