900
Mooier wonen van AS Creation

Trendy kleuren en facetrijke structuren zijn het handelsmerk van behang in de collectie SHÖNER WOHNEN van A.S. Création. Deze karakteristieke stijl volgt ook de gezamenlijke nieuwe, nu negende collectie. Bij de hoogwaardige wandbekleding geven zachte, neutrale kleuren de toon aan. Zij verschaffen een prachtige, behaaglijke omlijsting voor moderne interieurs, en verbreiden een uiterst ontspannen sfeer.

De collectiethema's

Kunst & ambacht: Stemmige noblesse
Zowel geraffineerde hout-, beton en marmerstructuren als textielstructuren, van fijn geweven tot grof linnen; deze wandbekledingen stralen een stemmige zinnelijkheid uit en hun uitwerking is juist vanwege hun terughoudendheid zo kostbaar, dat men ze eigenlijk zou moeten inlijsten. Ontspannen kleurtinten, zoals wit, crème, beige, grijs, denim en viooltjespaars onderstrepen de noblesse van vorm en kleur.

Flora: fraaie bloesemdromen
Geprente strepen en bloesems: de klassieke behangdecors komen er op een ontspannen, frisse manier aan: de strepen los, alsof ze met de hand zijn getrokken, de weelderige bloesems ragfijn en licht opgebracht. Het geheel in neutrale tinten: ijsblauw, rosé en een diep donkerblauw voor een dromerig gevoel.

Grafisch en kleuren: zwierige structuren
Expressieve grafische patronen in lichte, vriendelijke kleuren; wanneer het niet typisch Scandinavisch is. Fijne netstructuren, geprente en fijn belijnde driehoeken in heldere pasteltinten, zoals helder saffraan, zachtgeel en zacht hemelsblauw op een ondergrond van neutrale tinten, verlenen de heldere decors de vrolijke, energieke charme van een lentemorgen.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners