1374
Behangcollectie Oilily Atelier
Gepubliceerd: 20-12-2015 Laatste update: 28-08-2017

Oilily en de toonaangevende behangfabrikant AS Création hebben gezamenlijk een behangcollectie ontworpen die de typische speelse kleuren en decoratieve wereld van het Nederlandse lifestylemerk weerspiegelt. Soms zonnig in zachte tinten, soms krachtig kleurrijk zorgt dit muurbehang voor een vrolijke noot. Of het nu in de kinder- of meisjeskamer is, of in de hal of in de keuken - door de vrolijke stemming die het Oilily-behang verspreidt, verdwijnen alle zorgen als sneeuw voor de zon.

De fantasievolle collectie omvat vijf verschillende bloemen- en strepenpatronen, die allemaal op het bekende en bijzonder idyllische Nederlandse merk geïnspireerd zijn.

Merk
Het kleine vissersdorp Marken op het eiland met dezelfde naam in het Markermeer staat centraal op twee behangsoorten met een traditioneel patroon en een krachtig-dynamisch strepenpatroon in blauw-, geel- en roodtinten, die een aangename en moderne gezelligheid uitstralen.

inspiratiebrochures1.png

Delft
De stad Delft, die bekend staat om zijn beroemde 'Delfts blauw' porselein, inspireerde de ontwerpers tot een authentiek ontwerp met handgetekende strepen in verschillende blauwtonen.

Bergen aan Zee
De zachte en frisse pasteltinten van het 'Bergen aan Zee'-patroon betoveren met hun glinsterende, fluorescerende nuances en herinneren aan het spel van zon, licht en water aan het strand van deze populaire badplaats aan de Noordzee.

Dwingeloo
Een zee van rood en roze – zo overvloedig bloeit in de nazomer de heide rondom Dwingeloo, ten zuiden van Groningen. Dit zie je terug in het gelijknamige muurbehang De zachte felblauwe basis is weelderig voorzien met ontelbare bloemen in oudroze, blauw en gele kleuren. De bloeiende textielvormen verwijzen naar de modeserie van Oilily. Alle ontwerpen van de all-over prints zijn tot in het kleinste detail met liefde vormgegeven - om van elk muurbehang een klein kunstwerk te maken. De collectie die op hoogwaardig papier gedrukt is, straalt authentieke charme en een 'perfecte onvolkomenheid' uit.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide