1500
Klassiek Italiaans levensgevoel

Nobile staat in het Italiaans voor adel, edel, nobel, blauw bloed... Deze woorden omschrijven perfect de nieuwste, klassieke behangcollectie van het object- en premium merk Architects Paper.

Geheel in de stijl van Italiaanse villa's, hotels en herenhuizen, haalt u met Nobile een Zuid-Europese levensstijl in huis. Fijne, filigrane en handgemaakte bogen bieden op 70 cm breed zwaar vinyl, exclusieve wandvormen en harmonieuze ornamenten in tijdloze, warme kleuren. Het textielachtige reliëf overtuigt zowel in verwachting, verwerking, techniek als ook in vlakwerking en designkwaliteit. De collectie wordt afgerond met twee passende geborduurde behangsoorten. Uitgelezen en fijne garen worden in traditionele borduurkunst op de afgestemde uni's toegepast. De panelen in een formaat van ongeveer 3 meter geven bovendien een exclusief effect aan de wandbekleding en bieden ware designobjecten en interessante mogelijkheden.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners