1881
Klassiek Italiaans levensgevoel
Gepubliceerd: 20-10-2015 Laatste update: 29-08-2017

Nobile staat in het Italiaans voor adel, edel, nobel, blauw bloed... Deze woorden omschrijven perfect de nieuwste, klassieke behangcollectie van het object- en premium merk Architects Paper.

Geheel in de stijl van Italiaanse villa's, hotels en herenhuizen, haalt u met Nobile een Zuid-Europese levensstijl in huis. Fijne, filigrane en handgemaakte bogen bieden op 70 cm breed zwaar vinyl, exclusieve wandvormen en harmonieuze ornamenten in tijdloze, warme kleuren. Het textielachtige reliëf overtuigt zowel in verwachting, verwerking, techniek als ook in vlakwerking en designkwaliteit. De collectie wordt afgerond met twee passende geborduurde behangsoorten. Uitgelezen en fijne garen worden in traditionele borduurkunst op de afgestemde uni's toegepast. De panelen in een formaat van ongeveer 3 meter geven bovendien een exclusief effect aan de wandbekleding en bieden ware designobjecten en interessante mogelijkheden.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide