1586
Esprit Home 11
Gepubliceerd: 21-01-2016 Laatste update: 07-05-2017

In de elfde behangcollectie, die in samenwerking met A.S. Création is gerealiseerd, neemt het mode- en lifestylemerk Esprit ons wederom mee op een reis door het jaar en voorziet de jaargetijden nogmaals van verrassende facetten. "Esprit 11" betovert met frisse kleuren en moderne, heldere designs.

De collectiethema's

Urban Spring

Hoe ziet het eruit als de lente naar de stad komt? De lucht is fris, de contouren helder. Toch klimmen zachte bladerranken aan de wand omhoog en verlevendigen zo de ruimte. Zoals de eerste tekenen van de lente werken de plantenranken ten midden van strak getrokken lijnen - en brengen een positieve stemming in ruimtes die genoeg hebben van de winter.

Deep Summer

Een dag aan het meer. Stralend zonlicht. Drukkende hitte - zo snel mogelijk afkoelen in het frisse water, De lichte aqua-tonen van het behang "Deep Summer" worden begeleid door verfrissende, abstracte motieven in mint en roze. Hoort u het water al over de bonte kiezelstenen aan de waterkant plonzen?

Artisan Fall

Handgemaakt is weer populair - vooral als de dagen langer worden, trekken wij ons weer terug voor onze hobby's. Op de wandbekleding van de herfst-collectie "Artisan Fall" prijken fijne parelsnoeren, die aan handgeknoopte kleden doen denken en gezelligheid in de ruimte toveren. De lichte kleurnuances in lime-geel en purper geven het behang een moderne uitstraling. Winter Poetry

Zo filigraan en zacht als sneeuwkristallen komen de fijne punten van de nieuwe collectie "Winter Poetry" tot leven. De romantische textiel-look geeft een nostalgisch gevoel - toch nog een keer door het oude poëziealbum bladeren? De passende stemming is al daar, als de zachte wit-, roze- en grijstonen de ruimte in een zacht licht onderdompelen.

Eco

Zacht, zoet, door de natuur geïnspireerd en milieuvriendelijk geproduceerd. Het moderne papierbehang in wit, lichtgrijs en pastel-mint laat 1000 geurende bloemen bloeien en bestaat voornamelijk uit gerecycled materiaal.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide