1357
Behangcollectie Cocoon
Gepubliceerd: 26-10-2015 Laatste update: 07-05-2017

Visionair en exclusief stralen de karakteristieke wanddecors uit de stijlvolle behangcollectie "Cocoon" en vormen zo de perfecte vormgeving voor een design-georiënteerd interieur. Fantasierijke netstructuren, futuristische vormen of impulsieve streepoptieken - de spannende grafische elementen van de "Cocoon" maken indruk met dynamische uitmuntendheid en bieden inspiratie voor innovatieve woonideeën. Een facetrijke mix uit mondaine beige-, créme- en grijsnuances, evenals trendy kleuren-highlights in pink, zwart en geel onderstrepen het moderne karakter en weten met glinsterende glanseffecten op hoogwaardig vlies te imponeren.

Haal nu deze unieke woonbelevenis in huis, naar kantoor of naar de ruimte die u maar wenst. Het exclusieve designbehang laat elke ruimte in buitengewone glans schijnen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide