1239
Behangcollectie Cocoon

Visionair en exclusief stralen de karakteristieke wanddecors uit de stijlvolle behangcollectie "Cocoon" en vormen zo de perfecte vormgeving voor een design-georiënteerd interieur. Fantasierijke netstructuren, futuristische vormen of impulsieve streepoptieken - de spannende grafische elementen van de "Cocoon" maken indruk met dynamische uitmuntendheid en bieden inspiratie voor innovatieve woonideeën. Een facetrijke mix uit mondaine beige-, créme- en grijsnuances, evenals trendy kleuren-highlights in pink, zwart en geel onderstrepen het moderne karakter en weten met glinsterende glanseffecten op hoogwaardig vlies te imponeren.

Haal nu deze unieke woonbelevenis in huis, naar kantoor of naar de ruimte die u maar wenst. Het exclusieve designbehang laat elke ruimte in buitengewone glans schijnen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners