1419
AP 2000 behang
Gepubliceerd: 07-04-2016 Laatste update: 07-05-2017

A.S. Création zet samenwerking met Studio F.A. Porsche voort: Bij AP 2000 worden duidelijke vormen gecombineerd met frisse kleuren voor een exclusieve ambiance

Scandinavisch geïnspireerd design, functionele vormtaal, zorgvuldige materiaalkeuze en een hoogwaardige verwerking. Ambachtelijke traditie gecombineerd met de modernste technologie - de ontwerpen uit de Studio F.A. Porsche in Zell am See dragen een onmiskenbaar handschrift. Iconic Style. Voor de tweede keer heeft de legendarische designstudio een behangcollectie vormgegeven voor Architects Paper, het premium- en objectmerk van A.S. Création Tapeten AG. De nieuwe ontwerpen zijn bewust gebaseerd op de in 2010 gepresenteerde voorganger AP 1000, maar tonen zich als een lichtere en meer speelse doorontwikkeling van de duidelijke ontwerphandtekening, die de Studio F.A. Porsche kenmerkt.

Zachte vormen zoals cirkels of lijnen, die eruit zien alsof ze met de hand zijn geschilderd, vormen een harmonieuze combinatie met natuurlijke en frisse kleuren. Het hoogwaardige vliesbehang met subtiele 3D-effecten wordt geaccentueerd door het gebruik van mat stralende structuren in goud, zilver of brons. Duidelijke en dynamisch grafische patronen ontwikkelen een tijdloze en luxueuze charme door de combinatie met de zachte kleurenwereld. Uitdrukkingsrijke mat-glans-structuren lopen door de gehele collectie heen en geven de wand een levendige diepte. De koele elegantie van blauwe of witte vlakken wordt doorbroken door de warme glans van het gestructureerde oppervlak. Daardoor passen de behangsoorten vooral in moderne, designbewuste woonwerelden, waarin ze strakke en uitdrukkingsvolle statements maken. Met de collectie zet Studio F.A. Porsche, een van de meest gerenommeerde designhuizen in Europa, zijn karakteristieke, strakke vormgevingstaal voort, die ook bij AP 1000 al voor veel aandacht zorgde.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide