2820
Glamwall

DutchForDesign introduceert 3D wandpanelen in Nederland De allernieuwste trend op het gebied van binnenhuisarchitectuur, het 3D wandpaneel, is dankzij DutchForDesign nu ook in Nederland verkrijgbaar. De exclusieve panelen kenmerken zich door hun duurzaamheid en eigentijdse uitstraling. Bij DutchForDesign zijn ze in 12 trendy designs verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

3D wandpanelen

De Glamwall wandpanelen van DutchForDesign worden vervaardigd uit bamboepulp, waarmee het een 100 procent ecologisch verantwoord product is. De panelen zijn licht in gewicht en hierdoor eenvoudig en snel te monteren. Dat kan met montagekit of montageband. Wanden hoeven vooraf niet bewerkt te worden. Na montage kunnen de panelen in elke gewenste kleur worden geschilderd.

hendersmagazinebanner.png

3D wandpanelen

Verbluffend effect
Glamwall wandpanelen van DutchForDesign zijn zo ontworpen dat ze gezamenlijk een repeterend patroon vormen. Door de lichtinval op de contouren ontstaat een verbluffend effect. Of het nu gaat om een wand in de hal, kamer, slaapkamer of kantoor; elke wand komt tot leven met Glamwall panelen.

Het 3D wandpaneel is in 2009 in de Verenigde Staten door interieurontwerpers verkozen tot het eco-vriendelijkste design product van het jaar. Een product dat helemaal past in deze tijd van duurzaamheid. Door de 3D-structuur werkt het paneel bovendien geluidsisolerend.

DutchForDesign
De collectie wordt op de markt gebracht door een Nederlandse onderneming die opgericht is door 4 jonge professionals. Het hoofdkantoor is gevestigd in Tilburg. De panelen zijn verkrijgbaar bij de grotere interieurzaken en via binnenhuisarchitecten. Op de website www.dutchfordesign.com is een groot aantal sfeerfotos aanwezig om een beeld te krijgen van de vele mogelijkheden die dit product biedt.

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners