1822
Behang voor de babykamer

Eindelijk heeft het hippe lifestylemerk "Onszelf" behang gemaakt voor babykamers. Vrijwel ieder babykamer wordt behangen dus..... De collectie heeft behang met bijpassende stoffen voor meisjesbabys en voor jongensbabys. De dessins in de collectie variëren van stoer tot lief. Er is een stoere poster met puppy die leuk te combineren is met de ruiten in de collectie. Eén dessin heeft grote paddenstoelen op het behang en de bijpassende stof heeft dezelfde paddenstoelen in een kleiner formaat.

Het schaapjesdessin verteld een verhaaltje zodat mama of papa daarop kan inspelen tijdens hun bedtime-story. Voor romantische kamers is er een heel brede behangrand met vlinders, hartjes en lintjes. Verder is er een schattig dessin met tekst en lijntekeningen die helmaal past in het huidige trendbeeld.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners