1945
Behang voor de babykamer
Gepubliceerd: 12-10-2012 Laatste update: 17-11-2017

Eindelijk heeft het hippe lifestylemerk "Onszelf" behang gemaakt voor babykamers. Vrijwel ieder babykamer wordt behangen dus..... De collectie heeft behang met bijpassende stoffen voor meisjesbabys en voor jongensbabys. De dessins in de collectie variëren van stoer tot lief. Er is een stoere poster met puppy die leuk te combineren is met de ruiten in de collectie. Eén dessin heeft grote paddenstoelen op het behang en de bijpassende stof heeft dezelfde paddenstoelen in een kleiner formaat.

Het schaapjesdessin verteld een verhaaltje zodat mama of papa daarop kan inspelen tijdens hun bedtime-story. Voor romantische kamers is er een heel brede behangrand met vlinders, hartjes en lintjes. Verder is er een schattig dessin met tekst en lijntekeningen die helmaal past in het huidige trendbeeld.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide