1896
Keukenbehehang

De keuken geldt als het middelpunt van een woning en maken er daarom aanspraak op dat ze mooi en gezellig zijn. Om de keuken nog aantrekkelijker te maken, toont A.S. Création met de collectie "Kitchen Dreams" een afwisselende selectie keukenbehang voor iedere stijl voor woninginrichting. Ook open keukens kunnen zo optimaal in de woonruimte worden geïntegreerd.

Veelsoortige decors zoals trendy tegels en coole motieven in Amerikaanse stijl verfraaien iedere keuken in een handomdraai. De thema's "Koffie, "Bakken" en "Appel" worden op hun eigen manier op moderne wijze geïnterpreteerd. In combinatie met de passende unikleuren groen, beige en grijs is het behang een echte blikvanger. Dat het behang ook geschikt is voor het leven van alle dag, wordt aangetoond door de afwasbaarheid van de producten.

 

hendersmagazinebanner.png

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners