2182
Keukenbehehang
Gepubliceerd: 21-03-2017 Laatste update: 29-08-2017

De keuken geldt als het middelpunt van een woning en maken er daarom aanspraak op dat ze mooi en gezellig zijn. Om de keuken nog aantrekkelijker te maken, toont A.S. Création met de collectie "Kitchen Dreams" een afwisselende selectie keukenbehang voor iedere stijl voor woninginrichting. Ook open keukens kunnen zo optimaal in de woonruimte worden geïntegreerd.

Veelsoortige decors zoals trendy tegels en coole motieven in Amerikaanse stijl verfraaien iedere keuken in een handomdraai. De thema's "Koffie, "Bakken" en "Appel" worden op hun eigen manier op moderne wijze geïnterpreteerd. In combinatie met de passende unikleuren groen, beige en grijs is het behang een echte blikvanger. Dat het behang ook geschikt is voor het leven van alle dag, wordt aangetoond door de afwasbaarheid van de producten.

 

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide