1752
Bloemige behangdromen
Gepubliceerd: 20-03-2017 Laatste update: 08-05-2022

Met "Secret Garden" brengt A.S. Création een collectie op de markt die speelse bloemenmotieven en tijdloos mooie ornamenten in een moderne look vertaalt.

"Secret Garden" is geïnspireerd op de Nederlandse Gouden Eeuw en de creativiteit en grote kunstwerken van dit unieke tijdperk komen hierin opnieuw tot leven en beginnen hun betoverende spel met bloemen en bloemenmotieven, rijke kleuren en pure elegantie.

De natuur niet alleen zien, maar hem ook voelen. U daarheen wensen waar het lievelingsplekje vol hartstochtelijk verlangen wacht. De nieuwe behangcollectie "Secret Garden" heet de toeschouwer welkom in een tijd van rust, kalmte en kleine geheimpjes.

Bloemenmotieven, ranken, bloesems en ornamenten zijn de motieven die zowel in zachte tinten, zoals groen, lila, petrol of brons door licht overspoeld of kunstzinnig werken, alsmede in intensere kleuren indruk maken en de wanden opsmukken.

Geef uw persoonlijke lievelingsplekje te midden van geheimzinnige bloesemdromen vorm met "Secret Garden" en word u in uw eigen ruimtes gewaar van de unieke Gouden Eeuw.

Lees ook: Designdschungel & AS Creation

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide