1391
Bloemige behangdromen

Met "Secret Garden" brengt A.S. Création een collectie op de markt die speelse bloemenmotieven en tijdloos mooie ornamenten in een moderne look vertaalt.

"Secret Garden" is geïnspireerd op de Nederlandse Gouden Eeuw en de creativiteit en grote kunstwerken van dit unieke tijdperk komen hierin opnieuw tot leven en beginnen hun betoverende spel met bloemen en bloemenmotieven, rijke kleuren en pure elegantie.

De natuur niet alleen zien, maar hem ook voelen. U daarheen wensen waar het lievelingsplekje vol hartstochtelijk verlangen wacht. De nieuwe behangcollectie "Secret Garden" heet de toeschouwer welkom in een tijd van rust, kalmte en kleine geheimpjes.

Bloemenmotieven, ranken, bloesems en ornamenten zijn de motieven die zowel in zachte tinten, zoals groen, lila, petrol of brons door licht overspoeld of kunstzinnig werken, alsmede in intensere kleuren indruk maken en de wanden opsmukken.

Geef uw persoonlijke lievelingsplekje te midden van geheimzinnige bloesemdromen vorm met "Secret Garden" en word u in uw eigen ruimtes gewaar van de unieke Gouden Eeuw.

Lees ook: Designdschungel & AS Creation

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners