977
Authentic Walls

Met "Authentic Walls" stelt A.S. Création een behangcollectie voor die scoort met veelzijdige motieven, een breed kleurenpallet en een grote keuze aan thema's.

De vijf motiefwerelden bieden voor elke smaak een passend behang: "Garden" vertoont detailgetrouwe bamboe- en klimoppatronen en steentapijten voor natuurlijk wonen, "Teenage" presenteert nonchalante graffitidesigns en stadslooks en de groep "Loft" staat voor een op design georiënteerde omgeving in 3D-look. Naast modern houtbehang in diverse versies bevat "Cosy" suggestieve afbeeldingen van boekenrekken. Daarmee maakt u van elke kamer een welzijnsoase!

Liefhebbers van de "Factory"-stijlen komen met roestige motieven en betonpatronen volledig aan hun trekken.

Individueel, met vlies- of papierbehang, en toch veelzijdig bruikbaar zet "Authentic Walls" frisse accenten en zet aan tot renoveren.

Als hoogtepunt kunnen hippe panelen gecombineerd worden met het behang.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide