7487
3D wandpanelen
Gepubliceerd: 28-06-2017

M-Wall Home, onderdeel van M-Wall, is sedert jaren leverancier van professionele hoogwaardige wandbekleding. M-Wall heeft zich de afgelopen jaren vooral gespecialiseerd in het produceren van actief antibacteiriele wandbescherming, dat vooral wordt toegepast in de zorgsector. Met de nieuwe collectie brengt M-Wall Home een nieuwe trend voor het interieur op de markt.

MWall_home_3D_Drops.jpg

De nieuwe collectie, met decoratieve design wandpanelen, geeft consumenten de kans hun interieur een compleet nieuwe uitstraling te geven.  De driedimensionale design wandpanelen zijn vervaardigd uit Bamboe en geven ieder interieur een unieke, individuele uitstraling. De design wandpanelen zijn eenvoudig te instaleren en in iedere gewenst tint over te schilderen of aan te lichten. De maatvoering van de panelen is afhankelijk van het gekozen design. Er zijn panelen van 50 x 50 cm, 62,5 x 80 cm en zelfs van 100 x 100 cm.De nieuwe collectie, met decoratieve design wandpanelen, geeft consumenten de kans hun interieur een compleet nieuwe uitstraling te geven.  De driedimensionale design wandpanelen zijn vervaardigd uit Bamboe en geven ieder interieur een unieke, individuele uitstraling. De design wandpanelen zijn eenvoudig te instaleren en in iedere gewenst tint over te schilderen of aan te lichten. De maatvoering van de panelen is afhankelijk van het gekozen design. Er zijn panelen van 50 x 50 cm, 62,5 x 80 cm en zelfs van 100 x 100 cm.Alle zes designs uit zijn per direct leverbaar.

Drops.jpg

“Mocht u na verloop van tijd uw interieur een andere uitstraling willen geven, kan dit door de design panelen eenvoudig in een andere gewenste kleurstelling af te werken”, zegt Michael Simon, CEO van M-Wall. “De design panelen zorgen voor een indrukwekkende wandafwerking in de eetkamer, woonkamer, entree of slaapkamer. Tevens zijn de wandpanelen uitermate geschikt voor restaurant en horeca gelegenheden, winkels, kantoorruimtes en ontvangst balies.”

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide