6413
3D wandpanelen

M-Wall Home, onderdeel van M-Wall, is sedert jaren leverancier van professionele hoogwaardige wandbekleding. M-Wall heeft zich de afgelopen jaren vooral gespecialiseerd in het produceren van actief antibacteiriele wandbescherming, dat vooral wordt toegepast in de zorgsector. Met de nieuwe collectie brengt M-Wall Home een nieuwe trend voor het interieur op de markt.

MWall_home_3D_Drops.jpg

De nieuwe collectie, met decoratieve design wandpanelen, geeft consumenten de kans hun interieur een compleet nieuwe uitstraling te geven.  De driedimensionale design wandpanelen zijn vervaardigd uit Bamboe en geven ieder interieur een unieke, individuele uitstraling. De design wandpanelen zijn eenvoudig te instaleren en in iedere gewenst tint over te schilderen of aan te lichten. De maatvoering van de panelen is afhankelijk van het gekozen design. Er zijn panelen van 50 x 50 cm, 62,5 x 80 cm en zelfs van 100 x 100 cm.De nieuwe collectie, met decoratieve design wandpanelen, geeft consumenten de kans hun interieur een compleet nieuwe uitstraling te geven.  De driedimensionale design wandpanelen zijn vervaardigd uit Bamboe en geven ieder interieur een unieke, individuele uitstraling. De design wandpanelen zijn eenvoudig te instaleren en in iedere gewenst tint over te schilderen of aan te lichten. De maatvoering van de panelen is afhankelijk van het gekozen design. Er zijn panelen van 50 x 50 cm, 62,5 x 80 cm en zelfs van 100 x 100 cm.Alle zes designs uit zijn per direct leverbaar.

Drops.jpg

“Mocht u na verloop van tijd uw interieur een andere uitstraling willen geven, kan dit door de design panelen eenvoudig in een andere gewenste kleurstelling af te werken”, zegt Michael Simon, CEO van M-Wall. “De design panelen zorgen voor een indrukwekkende wandafwerking in de eetkamer, woonkamer, entree of slaapkamer. Tevens zijn de wandpanelen uitermate geschikt voor restaurant en horeca gelegenheden, winkels, kantoorruimtes en ontvangst balies.”

 

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners