1846
Zet je lamp in de spotlight
Gepubliceerd: 02-04-2022

Er zijn van die trends op het gebied van interieur en wonen die opeens ontstaan en ook niet meer weggaan. Eerder hebben we al eens aangegeven dat wij de Scandinavische stijl daar een voorbeeld van vinden, maar we hebben er nog ééntje gevonden; De robuuste, industriële stijl.

Investeren in items die aansluiten bij deze stijl is dan ook altijd een goed idee. Hiermee loop je niet het risico dat je volgend jaar alles kunt vervangen door de trend van dat jaar. Welke zaken het nu tijd voor is om voor stoer en robuust te gaan? Wij laten ons licht daarop schijnen.

De stoere lamp

Je bent bij een robuust en stoer interieur wellicht met een kast of een bank. Maar naar mate de tijd vordert zal dit zich uitbreiden tot andere items in het interieur. Een kastje erbij, wellicht zelfs een robuust servies.

inspiratiebrochures1.png

Maar sommige details worden wel eens over het hoofd gezien, details die wel heel sfeerbepalend zijn. Wij vinden bijpassende lampen hier een voorbeeld van. Soms zien wij de prachtigste industriële interieurs met nog een standaard plafonniere of zelfs een lavalamp. Dit is zonde, want het zijn deze details die het verschil maken.

In onze zoektocht naar passende lampen bij een stoer interieur stuitten wij op de webshop van stoerelampen.nl. Wij waren echt super verrast over het aanbod en de diversiteit. De één nog leuker dan de ander, maar allemaal met een stoer design. Ze beperken zich ook niet tot binnenlampen, ook stoere buitenlampen zijn meegenomen.

Helemaal perfect om je interieur van binnen zelfs buiten af te stylen. Geschikt voor die knusse zomeravonden onder de veranda of op je balkon.

Overal een licht laten schijnen

Wij zijn natuurlijk dol op interieurs en de laatste ontwikkelingen hieromtrent. De badkamer vonden wij persoonlijk altijd al belangrijk, maar afgelopen jaren zien we dat deze steeds meer een prominente rol krijgt in het interieur. Ook deze meenemen in de rest van de stijl van het huis is dan ook heel logisch geworden.

En je raadt het al; Ook daar is een passend lampje voor te vinden. Dus zelfs je industriële stijl kun je doortrekken door middel van de lampen in de badkamer.   

Dus lekker bezig met het stylen van je huis? Ga zo door maar vergeet ook vooral de details niet. Het juiste licht laten schijnen is hier zeer belangrijk bij.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide