2700
Lichtdiscounter | Railverlichting

Stel u wilt uw woonkamer, kantoor of winkelruimte verlichten, maarhet moet flexibel zijn. Dan is het niet handig om vaste verlichting op te hangen. Railverlichting biedt uitkomst. De rails is namelijk het enige onderdeel dat vast zit, met al het andere kunt u steeds variëren. In de rails worden namelijk spots geplaatst, die elke gewenste kant op kunnen schijnen.

 

Soorten railverlichting

Railverlichting is er in diverse varianten. Zo is er 1-fase-railverlichting en 3-fase-railverlichting. Het verschil is dat je op een 3-fase-rail meer vermogen, dus meer lampen, kunt installeren. Heb je aan enkele lampen genoeg? Dan voldoet de 1-fase-railverlichting.Vanzelfsprekend moet de rail niet te erg opvallen in het geheel. Daarom kiest u de juiste kleur en uitvoering. De meest voorkomende kleuren zijn wit, grijs, chroom en zwart. Aan te raden is om de kleur te kiezen die het best bij uw plafond en muren past. Gaat u voor de Easytec 230V Grijs? Dan heeft u binnen dit segment nog tal van opties. Neem de grootte van de lamp en het bevestigingssysteem. Moeten de lampen dimbaar zijn? Ook hier kunt u eenvoudig voor kiezen door de optie te selecteren in de webshop.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Bestel uw railverlichting online

Wij raden aan uw railverlichting simpel online te bestellen. Bij Lichtdiscounter bijvoorbeeld. Hier kunt u namelijk op uw gemak de keuzemogelijkheden bekijken en de verlichting van uw keuze selecteren. Bijkomend voordeel is dat u direct de bijpassende accessoires kunt bestellen. Zo weet u zeker dat de verschillende onderdelen bij elkaar passen en dat uw railverlichting straks het best tot zijn recht komt. Verder heeft u op die manier de mogelijkheid om experts online om hulp te vragen. Bijvoorbeeld via mail. Ook is uw bestelling online gemakkelijk te volgen en kunt u moeiteloos producten vergelijken, alvorens u ze in uw digitale winkelmandje plaatst. Retourneren? Geen probleem. Bij Lichtdiscounter krijgt u 14 dagen zichttermijn en standaard twee jaar garantie. Wel zo’n fijn idee.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners