1596
Vloerlampen trends 2016
Gepubliceerd: 26-01-2016 Laatste update: 11-06-2023

De kerstboom is alweer even verdwenen uit ons interieur. Voor velen een reden om het interieur een fijne make-over te geven met nieuwe meubels en accessoires. Hier en daar een likje verf en we beginnen weer fris aan het nieuwe jaar! 

Omdat we de eerste maanden van het nieuwe jaar veel binnen vertoeven is verlichting geen overbodige luxe. Met de juiste verlichting brengen we net dat stukje extra sfeer en gezelligheid om de donkere dagen door te komen.   

Gelukkig  is er anno 2016 enorm veel keuze in sfeerverlichting. Zo worden we helemaal happy van de mooie vloerlampen die tegenwoordig echte eyecatchers zijn. Nee, de vloerlamp hoeft allang niet meer braaf in een hoekje te staan. Integendeel! De vloerlamp mag gezien worden en hoe groter hoe beter. Vooral de driepoot lampen zijn echte blikvangers voor in je interieur.

Wat dacht je bijvoorbeeld van de superstoere vloerlampen van het merk Bronq zoals Vidar gemaakt van zwart metaal met chromen details. De mooie grote bolvormige kap geeft door de gouden kleur aan de binnenzijde een warm en zacht licht.

Maar ook driepot Triangle met veel mooie details op de kap en standaard zal een echte aandachttrekker zijn. Handig bij deze lamp is dat de kap kantelbaar is zodat je hem ook als leeslamp kunt gebruiken. 

Voor wie drie poten net iets te veel zijn maar toch iets leuks en unieks zoekt kan de Bronq Unique een leuke oplossing zijn. Een moderne vloerlamp met drie lampenkappen die op een speelse manier zijn gepositioneerd. 

Welke sfeer je ook zoekt, met een vloerlamp kan je echt alle kanten op. En wil je na verloop de indeling van je woonkamer een keertje veranderen dan verplaats je de vloerlamp gemakkelijk mee!

 

 

 


wonenonline

 


wonenonline
Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide