1171
Vintage juweeltjes
Gepubliceerd: 13-06-2014 Laatste update: 07-05-2017

Zwaartafelen ken je waarschijnlijk van de robuuste, eikenhouten tafels en bijzondere stoelen, maar deze eigenzinnige interieurwinkel heeft ook een hele fijne collectie industriële lampen. De lampen komen rechtstreeks uit Oost-Europa en vinden hun oorsprong in de filmindustrie en fabrieksgebouwen. Vintage juweeltjes uit een ander tijdperk als aanwinst voor jouw interieur.

Als je een modern interieur combineert met authentieke, industriële lampen creëer je een verrassend effect. Met de lampen van Zwaartafelen weet je zeker dat je een originele lamp in huis haalt. De lampen hebben een Oost-Europese oorsprong en zijn vaak wel 25 of 50 jaar oud. De meeste lampen hebben dan ook een doorleefde uitstraling met hier en daar een deukje, wat roest of een verweerd plekje. Een echte lamp met karakter dus. Bovendien worden alle lampen in de showroom van Zwaartafelen technisch gerenoveerd, zodat je zeker weet dat jouw nieuwe lamp ook echt werkt!

Over Zwaartafelen
Bij interieurwinkel Zwaartafelen vind je geen standaardcollecties, maar een bonte verzameling van stoere tafels, hippe stoeltjes en originele, industriële lampen. Een inspirerende hotspot voor woonliefhebbers met bijzondere wensen. De handgemaakte, eiken tafels zijn echte eyecatchers binnen de collectie van Zwaartafelen. Van robuuste boomstamtafel tot originele kloostertafel en praktische picknicktafel, alle tafels worden met veel liefde in het eigen atelier ontworpen en geheel naar wens op maat gemaakt. Voor meer informatie: www.zwaartafelen.nlWonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide