1059
ZTaHl Verlichting

Al meer dan tien jaar ontwerpt en produceert de Nederlandse firma DIJKOS BV ambachtelijk vervaardigde maar modern vormgegeven verlichtingsarmaturen in RVS en staal. Vanaf seizoen 2007/2008 zal het complete programma inclusief tafels en woonaccessoires verder gaan onder het nieuwe merk ZTaHL. De introductie vindt plaats op de Meubelbeurs Brussel, afdeling Square, die van 4 tot 7 november wordt gehouden

Met de introductie van het nieuwe merk worden tevens een aantal nieuwe lampen geïntroduceerd. Het programma is breed en bevat tal van blikvangers die meer zijn dan alleen verlichtingselementen en dus mede als originele inrichtingsobjecten fungeren. Grote of kleine lampen zetten iedere ruimte in het juiste licht.

Kenmerkend voor de verlichtingsarmaturen van ZTaHL is dat zij allen in eigen beheer en in Nederland worden ontworpen en geproduceerd. Hierdoor ontstaat een oer-Hollands product met een zeer hoog kwaliteitsniveau. De degelijke achtergrond van de ambachtelijke smederij waarborgt deze kwaliteit én tevens de flexibiliteit.

De lampen kunnen eventueel op maat worden gemaakt.

Veel gebruikt materiaal is RVS en staal. Een aantal modellen zijn eveneens verchroomd, vernikkeld of gepoedercoat leverbaar. Bij een aantal modellen hebben de ontwerpers ook met stof gewerkt. De combinatie van het koele staal en het warme stof resulteert in een verrassend lampenconcept.Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners