1332
ZTaHl Verlichting
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 15-11-2017

Al meer dan tien jaar ontwerpt en produceert de Nederlandse firma DIJKOS BV ambachtelijk vervaardigde maar modern vormgegeven verlichtingsarmaturen in RVS en staal. Vanaf seizoen 2007/2008 zal het complete programma inclusief tafels en woonaccessoires verder gaan onder het nieuwe merk ZTaHL. De introductie vindt plaats op de Meubelbeurs Brussel, afdeling Square, die van 4 tot 7 november wordt gehouden

Met de introductie van het nieuwe merk worden tevens een aantal nieuwe lampen geïntroduceerd. Het programma is breed en bevat tal van blikvangers die meer zijn dan alleen verlichtingselementen en dus mede als originele inrichtingsobjecten fungeren. Grote of kleine lampen zetten iedere ruimte in het juiste licht.

Kenmerkend voor de verlichtingsarmaturen van ZTaHL is dat zij allen in eigen beheer en in Nederland worden ontworpen en geproduceerd. Hierdoor ontstaat een oer-Hollands product met een zeer hoog kwaliteitsniveau. De degelijke achtergrond van de ambachtelijke smederij waarborgt deze kwaliteit én tevens de flexibiliteit.

De lampen kunnen eventueel op maat worden gemaakt.

Veel gebruikt materiaal is RVS en staal. Een aantal modellen zijn eveneens verchroomd, vernikkeld of gepoedercoat leverbaar. Bij een aantal modellen hebben de ontwerpers ook met stof gewerkt. De combinatie van het koele staal en het warme stof resulteert in een verrassend lampenconcept.woonstijlen-e-book.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide