3482
Parmezaanse kaas aan het plafond
Gepubliceerd: 05-02-2013 Laatste update: 03-03-2023

Goed nieuws voor de liefhebbers van lekker eten én mooie design producten. Met de Parmesan Cheese Lamp is deze geliefde Italiaanse kaas binnen handbereik van iedereen. De lamp is niet gemaakt van echte kaas, maar heeft wel dezelfde details en grootte als een echte Parmezaanse kaas. Een uniek product dat past in het interieur van elke liefhebber van lekker eten.

De makers van de Parmesan Cheese Lamp, deden hun inspiratie op tijdens een culinaire vakantie door Italië. Door hun bezoek aan een Parmezaanse kaasboer raakten ze onder de indruk van het hele proces rondom deze kaas. Als echte kaasliefhebbers besloten ze deze inspiratie om te zetten tot een product: de Parmesan Cheese Lamp. Deze lamp heeft een authentiek binnenwerk van gelakt wit staal.

Luxe versie
Inmiddels is er ook een luxere versie van de lamp beschikbaar; de Parmesan Cheese Lamp DLX. Voor de liefhebbers van die andere Italiaanse kaas is er de Parmesan Cheese Lamp Grana. Deze lampen zijn afgewerkt met een groot RVS binnenwerk en een bijpassend armatuur.

Net echt
De lampen zijn bijna niet te onderscheiden van een echte Parmezaanse kaas. Ze hebben dezelfde grootte (diameter 43 cm) en zijn voorzien van dezelfde unieke details die deze kaas zo herkenbaar maken. Uiteraard zijn de lampen niet van echte kaas gemaakt, maar van een mooie kunststof kap, met RVS of gelakt staal als binnenwerk. Een echte eyecatcher in elke keuken of boven de eetkamertafel.

Ander uniek design
Naast de Parmesan Cheese Lamps heeft Qucina enkele andere lampen in het assortiment. De Qolino Lamp; een speelse lamp in de vorm van een vergiet. En voor koffieliefhebbers de Coffee Lamp, gemaakt van een authentiek, groot koffieblik.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide