2526
Lichtoplossingen
Gepubliceerd: 28-08-2012 Laatste update: 11-06-2023

Nederland krijgt er een inspiratiecentrum voor lichtoplossingen bij Goed voor 400 m ² vernieuwende lichtoplossingen en verrassende designs, maar ook advies op maat, uitgebreide lichtplanning en hoogstaande opleidingen.

In navolging van het hoofdkantoor in België, zal de showroom in Amsterdam als The House of Light fungeren. Je kunt er niet alleen terecht voor inspiratie, maar ook voor alle informatie. Onder meer over de nieuwste technologieën, lichtoplossingen op maat van je project, technische ondersteuning of een verkennende babbel.

Daarnaast zal de ruimte regelmatig gebruikt worden als platform van creativiteit, met tentoonstellingen gerelateerd aan architectuur, kunst, design, fotografie of bijzondere projectmaquettes. Delta Light® wil ook seminaries organiseren, samen met verschillende gevestigde merken. Bedoeling is om inhoudelijk een meerwaarde te creëren en vernieuwende oplossingen aan te reiken €" van trends over concrete applicaties tot technische info. Kortom, een inspiratiecentrum voor lichtoplossingen en veel meer.

Tijdens de officiële opening op 1, 2 en 3 maart kregen de bezoekers liveart van pencil paparazzi-artiest Blue Logan, bekend om zijn artistieke schetstekeningen in de internationale wereld van kunst, design en mode. Met Amsterdam als tussenstop tussen New York en Hong Kong, vereeuwigde Blue Logan de gezichten van de bezoekers op de wanden van de showroom. Zijn werk is meteen ook de eerste tentoonstelling in de Delta Light®-showroom, te bewonderen tot eind april.

Blue Logan bewerkte ook enkele nieuwe ontwerpen van Delta Light®, wat resulteerde in limited editions van de toestellen Husk en Magma. Deze zijn niet te koop, maar zullen de komende periode gebruikt worden als promotie-items.WIN-VLOERKLEED.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide