AAN-UIT is het verlichtingslabel van ontwerper Marc Th.van der Voorn en onderscheidt zich door aansprekende, heldere lampontwerpen die door vorm en materiaalgebruik helemaal van deze tijd zijn. Naast de vaste collectie met daarin o.a. de Moon Light, zijn onlangs twee nieuwe modellen aan de collectie toegevoegd: de FANTASY en de HANG-iN-THERE.

De patronen van de FANTASY zijn elkaar overlappende fantasiefiguurtjes: vogels, bloemen, fietsen en vliegtuigen; er is geen lamp gelijk! De stof is een bijzondere Ausbrennerstof (opengewerkt), waardoor de figuren oplichten. De FANTASY is in 3 verschillende kleurcombinaties verkrijgbaar.

Bij de HANG-iN-THERE klik je de kap in een stalen asymmetrisch frame. De kap is in een handomdraai te demonteren, handig wanneer je het peertje moet vervangen. Het vernuft bij deze lamp zit in de balans.

Zelfstandig ontwerper
Ontwerper Marc Th. van der Voorn (1974) studeerde in 2001 af aan de Kunstacademie Minerva in Groningen, richting interieurarchitectuur. Datzelfde jaar richt hij AAN-UIT op en legt daarmee de basis voor een loopbaan als zelfstandig ontwerper.

Ook leuk om te lezen