1569
Aan Uit
Gepubliceerd: 01-09-2012 Laatste update: 31-10-2017

AAN-UIT is het verlichtingslabel van ontwerper Marc Th.van der Voorn en onderscheidt zich door aansprekende, heldere lampontwerpen die door vorm en materiaalgebruik helemaal van deze tijd zijn. Naast de vaste collectie met daarin o.a. de Moon Light, zijn onlangs twee nieuwe modellen aan de collectie toegevoegd: de FANTASY en de HANG-iN-THERE.

De patronen van de FANTASY zijn elkaar overlappende fantasiefiguurtjes: vogels, bloemen, fietsen en vliegtuigen; er is geen lamp gelijk! De stof is een bijzondere Ausbrennerstof (opengewerkt), waardoor de figuren oplichten. De FANTASY is in 3 verschillende kleurcombinaties verkrijgbaar.

Bij de HANG-iN-THERE klik je de kap in een stalen asymmetrisch frame. De kap is in een handomdraai te demonteren, handig wanneer je het peertje moet vervangen. Het vernuft bij deze lamp zit in de balans.

woonstijlen-e-book.png

Zelfstandig ontwerper
Ontwerper Marc Th. van der Voorn (1974) studeerde in 2001 af aan de Kunstacademie Minerva in Groningen, richting interieurarchitectuur. Datzelfde jaar richt hij AAN-UIT op en legt daarmee de basis voor een loopbaan als zelfstandig ontwerper.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide