1333
Tips voor originele verlichting in je huis
Gepubliceerd: 20-02-2020

Ben je op zoek naar nieuwe verlichting voor in je huis, maar zie je door de goedverlichte bomen het bos niet meer? Dat is niet zo gek, want je kunt uit wel duizenden verschillende lampen kiezen. Het nadeel hiervan is dat ze allemaal zo op elkaar beginnen te lijken. Verschillende interieurstijlen lopen steeds meer in elkaar over en zo weet je eigenlijk niet meer of die balk met hanglampen nu industrieel of juist landelijk getint is. Uiteindelijk maakt het niet zoveel uit, maar om je op weg te helpen krijg je hieronder enkele voorbeelden van werkelijk originele verlichtingsopties voor in je huis. Zit er iets voor je bij? Bekijk het hieronder!

 

Smart verlichting

Deze komen steeds vaker terug in kantoorpanden, nieuwbouwwoningen en technologiefanaten, maar ook de gewone gezinsmensen kiezen steeds vaker voor slimme lampen. Vooral het gebruiksgemak spreekt aan. Ze zijn namelijk op allerlei manieren te gebruiken. Denk aan dimmen of verschillende kleurstellingen. De meeste slimme lampen bieden je vergelijkbare mogelijkheden, waardoor je niet zo snel verkeerd kunt kiezen qua merk. Philips is in ieder geval een veilige optie, maar ook andere fabrikanten ontwikkelen goede, slimme lampen. Weg met de lichtknop, hier met die app.

inspiratiebrochures1.png

Een moderne kroonluchter

Wat dacht je van moderne kroonluchters? Deze creatieve ontwerpen zijn erg bijzonder. Een kroonluchter is voor veel mensen een beetje teveel van het goede, maar deze moderne varianten spreken vaak juist aan. Dat komt door de combinatie van moderne elementen en het klassieke kroonluchter ontwerp. Een bijzondere combinatie die erg goed werkt!

Inbouwspots

Je kunt ook altijd nog voor inbouwspots kiezen. Het is even een investering en een flinke klus om deze te plaatsen, tenzij je toch al bezig bent met verbouwen, maar wanneer ze er eenmaal in zitten geven inbouwspots een waanzinnig mooi effect. Zeker wanneer je een keuken-eiland of keukenbar hebt is een setje inbouwspots nooit verkeerd, om maar een voorbeeld te noemen.

Een designlamp

Kroonluchters zijn natuurlijk mooi, maar er zijn nog een heleboel andere unieke designlampen. Het is altijd een goed idee om eens langs te gaan bij enkele winkels die deze designlampen aanbieden. Vaak zijn het namelijk bijzondere ontwerpen, waardoor je zomaar verliefd kan worden op één van de unieke versies!                                          

Kies op basis van je eigen gevoel!

Welke lamp je uiteindelijk ook kiest, het is belangrijk dat jij deze mooi vindt. Zorg er dus voor dat je kiest op basis van je eigen smaak en voorkeuren!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide