3288
Sfeervolle verlichting van neptune
Gepubliceerd: 24-09-2015 Laatste update: 07-05-2017

De donkere, korte dagen staan voor de deur. Sfeervolle verlichting kan je interieur dan goed gebruiken, want door licht en schaduw in een ruimte te creëren, ontstaat een natuurlijke warmte. Het Britse lifestyle en interieurmerk Neptune heeft een nieuwe collectie tafel-, wand-, hang- en staande lampen in passende vormen en maten, die je hierbij een handje helpen.

Tijdens de winterse dagen gaat het lichtknopje weer extra vroeg aan. Verlichting is een onderschat, maar belangrijke aspect in elk interieur. Daarom biedt de nieuwe verlichtingscollectie van Neptune sfeermakers voor elke ruimte. Maar…which light is right?

Hanglampen
Hanglampen, zoals de Byron lampen van Neptune, zetten de perfecte sfeer neer in elke ruimte. Hang ze laag boven de nachtkastjes, in veelvoud boven de eettafel of voeg wat drama en elegantie toe door ze op te hangen in de badkamer; het effect is per ruimte afwisselend, maar even effectief.

Wandlampen
Voor de wat kleinere ruimtes in huis zijn wandlampen een functionele, maar ook stijlvolle oplossing. Door de Foster wandlampjes van Neptune aan de muur te monteren, krijgt elke kamer, ongeacht de grootte, een zachte sfeervolle ambiance; ideaal voor kleinere slaapkamers en badkamers in het bijzonder.

Tafellampen
De Neptune tafellampen Hanley en Martock bieden de plezierige kans om in elke ruimte een dramatisch statement te maken. Van extra grote lampenvoeten en verschillende tinten, tot onverwachte vormen en materialen; een veelzijdigheid aan tafellampen zorgt ervoor dat ze gemakkelijk passen in een bestaand interieurschema of juist een prachtige nieuwe look creëren.

Staande lampen
Op een ontspannen winterse dag mag tijdens het lezen van een goed boek een staande lamp, zoals de Neptune Hanover, niet ontbreken naast je favoriete leesstoel. Ook is een hoge, smalle staande lamp ideaal om in een nietszeggende hoek of saaie hal te plaatsen, want het design, eenvoudig of opvallend, fungeert als eyecatcher in elke ruimte.

De AW ’15 collectie van Neptune biedt genoeg keuze in sfeervolle verlichting om iedere ruimte in huis te voorzien van de juiste lampen. Voor meer informatie over Neptune en de nieuwe verlichtingscollectie, kijk op www.neptune.com of bezoek de Neptune winkel in Voorburg.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide