4056
Oosterse hanglampen van Ghalia
Gepubliceerd: 08-03-2018

De finishing touch in een woon- of slaapkamer of zelfs in de keuken is het ophangen van de verlichting. Met verlichting komt er sfeer in huis. Er zijn veel verschillende soorten verlichting, van sfeerverlichting tot gerichte verlichting om bijvoorbeeld een boek te lezen of te werken aan een computer of laptop. Daarnaast kan de sfeer bepaald worden door een eventuele dimmer of door het soort lamp.

 

Egyptische en andere oosterse hanglampen
Bij Ghalia Oriëntal Design importeren we zelf lampen uit diverse oosterse landen, onder andere uit Egypte en Marokko. Dat maakt dat alle hanglampen uit het uitgebreide assortiment van Ghalia Oriëntal Design goed betaalbaar zijn, maar ook uitgezocht zijn op kwaliteit, uitstraling en functionaliteit. We weten dat een lamp boven een eettafel een andere uitstraling kan hebben dan die in een slaapkamer. Ghalia is de oosterse lampen specialist van Nederland, ze hebben o.a. Marokkaanse lampen maar ook Egyptische lampen.

ghalia-oosterse-hanglampen-03.jpg

Duizend en één nacht
Een slaapkamer kan een oosterse romantische sfeer krijgen met een oosterse hanglamp uit onze collectie. De handgemaakte metalen lampen zijn voorzien van vele gaatjes – de kleinere hanglampen hebben zo’n 1500 en de grotere rond de 6000 gaatjes – die zorgen voor een prachtig en magisch lichtspel. Afhankelijk van het wattage zorgt een hanglamp voor meer of minder sfeerlicht. Door de opening aan de onderzijde bij de meeste lampen is een lamp gemakkelijk te vervangen.

Messing en koperen hanglampen
De grotere messing en koperen hanglampen worden met een ketting aan het plafond bevestigd. Voor de kleinere maten oosterse hanglampen is een snoer vaak al voldoende. De ketting voor een Arabische hanglamp en andere onderdelen voor de oosterse lampen zijn los te verkrijgen. Zo is gemakkelijk te bepalen op welke hoogte de lampen opgehangen worden. Alle oosterse lampen zijn gemakkelijk op te hangen en aan het plafond te bevestigen.

Oosterse hanglampen gemaakt volgens oude traditie
Onze oosterse lampen – ook wel filigrainlampen genoemd – worden gemaakt volgens een eeuwenoude traditie. Een traditie die overgebracht wordt van vader op zoon. De makers gebruiken hier lokale grondstoffen voor. Ghalia Oriëntal Design zet zich in voor eerlijke producten zonder tussenhandel, de lampen gaan via ons van de maker naar de consument.Door het directe contact met de makers zijn wij overtuigd van de mooiste producten voor een goede prijs.

ghalia-oosterse-hanglampen-02.png

Uitgebreid assortiment oosterse hanglampen
Bij Ghalia Oriëntal Design is een ruim assortiment oosterse, oriëntaalse, Egyptische en Marokkaanse hanglampenop voorraad. De lampen zijn verkrijgbaar in diverse soorten, maten, materialen (koper, messing en riet) en motieven. De lampen kunnen solitair of met meerdere bij elkaar opgehangen worden. Het unieke design van de oosterse filigrain hanglampen, met de soms wel duizenden gaatjes, maken van iedere ruimte een magische plek.

Kijk eens naar de oosterse lamp Meryam, bijvoorbeeld voor in een gang of hal of naar de hanenmandlamp voor een meer botanische uitstraling voor in een serre of tuinkamer. Is er weinigruimte? Dan biedt de oosterse plafonnière Azima uitkomst. Om echt de aandacht te trekken is er de XXL-lamp Burlesque. Neem een kijkje op de website voor nog veel meer oosterse hanglampen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide