3787
Anne hanglamp
Gepubliceerd: 07-10-2015 Laatste update: 11-06-2023

Directlampen heeft een trendy en onderscheidend assortiment in verlichting. Het geheim; het samenwerken met de bron. Zo heeft Directlampen een nieuwe Nederlandse ontwerpster ontdekt. Anne.

Anne Steinhauer is afkomstig uit een familie met wortels in de verlichtingsbranche met meer dan tachtig jaar ervaring. Waar voorheen alleen de mannen in de familie de dienst uitmaakte, besloot Anne met hulp van haar moeder Angelique dat het tijd is om alles over een andere boeg te gooien! Anne ontwerpt én maakt zelf armaturen die gericht zijn op de nieuwe generatie. Anne en haar moeder doen dit niet alleen. Anne biedt een luisterend oor naar de nieuwe generatie, en wil actief discussiëren met klanten, ontwerpers en overige geïnteresseerden over alle aspecten van de lampen.

Anne lampen vormen een klasse apart. Anne biedt dé perfecte oplossing voor unieke designlampen tegen een betaalbare prijs. Een vleugje stoerheid mag daarbij niet ontbreken. Anne volgt niet blindelings trends maar produceert en ontwikkelt alleen lampen waarin zij gelooft dat die passen in de eigentijdse serie en binnen de doelgroep.

Mark II - Dutch design made in Italy
Half oktober betreedt Anne de markt met de lamp ‘Mark II’. Uniek is dat de 'MarkII' twee trends weet te verenigen in één design. Industriële lampen en draadlampen zijn beiden gewilde armaturen in ieder interieur. Door de transparante vorm van de lamp past de lamp binnen iedere stijl. Of het nu gaat om een Scandinavisch, landelijk of industrieel interieur, de MarkII werpt een verrassend nieuw licht op uw tafel of werkplek. Dit Nederlandse ontwerp wordt in Italië met de grootste nauwkeurigheid en vakmanschap vervaardigd. Zo worden de armaturen na het verfbad afgewerkt met een matte transparante rubberachtige coating die de lampen een extra kwalitatieve finish geven.

Anne zal verkrijgbaar zijn bij de betere verlichtingszaken. Anne is nu nog klein, maar de ambitie is groot. Nederland is de thuisbasis, maar Anne kent geen grenzen. Ieder jaar een stap verder! Er zijn al enkele series in productie, elk met een eigen Anne label. Momenteel werkt Anne aan de volgende series: Eco, Anne | buitenlicht, Anne | solo, Anne| Wired, Anne | Tinman, Anne | Iron man, Anne | Concrete etc.

 

inspiratiebrochures1.png


wonenonline
Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide