2601
Neon vogel in een kooitje
Gepubliceerd: 13-12-2017 Laatste update: 04-05-2021

Ben je dol op vogels, maar heb je niet echt zin in vogelzaad op de grond en de verantwoordelijkheid om te zorgen voor zo’n beestje? Deze Neon vogel in een kooitje van Suck UK is the next best thing. Het vogeltje in zijn kooitje staat heel gezellig in je woonkamer en daarnaast zorgt hij voor een extra lichtpuntje in je woonkamer. Of zet hem op je nachtkastje: je hoeft niet bang te zijn dan hij je ‘s nachts wakker houdt. Het kooitje is 25 x 16 x 16 centimeter groot. 

 

Neon vogel om neer te zetten of op te hangen
De vogel verspreidt een fris licht via de witte neonbuizen. Dit is weer eens wat anders dan een traditioneel neon sign wat je nog steeds ziet in Amerikaanse motels en bars. Het kooitje van de vogel is gemaakt van zwart metaal en kan zowel neergezet als opgehangen worden. Hij werkt op 4 AAA-batterijen, maar je kunt hem ook aansluiten op een USB-adapter of bijvoorbeeld je laptop. De twee meter lange kabel is inbegrepen. En tot slot het laatste voordeel van de neon vogel in een kooitje: je hoeft nooit vogelpoep op te ruimen.

inspiratiebrochures1.png

Ontvang 15% korting op de Neon vogel in een kooitje
Abboneer je hieronder op onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode voor 15% korting op deze Neon vogel in een kooitje of al je andere aankopen bij Ditverzinjeniet.nl

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide