1460
Moto wandlamp
Gepubliceerd: 25-09-2013 Laatste update: 07-05-2017

Afgelopen week toog Perscentrum Wonen naar Parijs om zich te laten inspireren op de Maison & Objet interieurbeurs. Woonmerken presenteren hier hun nieuwste accessoires en kleinmeubelen aan inkopers, detaillisten en pers. Wij zetten onze voelsprieten uit en verwerken alles wat we zagen in trendsignalementen die je hier binnenkort kunt vinden. En omdat we niet geloven in ‘save the best for last’ doen we het precies andersom: we trappen af met onze favorieten. Wonenonline zet deze favorieten 1 voor 1 op een rijtje.

Favorite 1

Moto wandlamp van Jean-Baptiste Fastrez voor Moustache Deze lamp maakte nogal wat los bij onze redactie door zijn overduidelijke verwijzing naar de motorhelm. “En hij is zo DAFT PUNK!!!!,” klonk het. Het metallic vizier is bijna als een kunstwerk aan de muur, dat door zijn reflectie allerlei optische illusies creëert. Door het heldere getinte glas, te kiezen in vier kleuren, schijnt een lichtgekleurd licht.

Bron: Perscentrum WonenWonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide