1589
Maak je huis af met de juiste LED verlichting
Gepubliceerd: 19-07-2021

De inrichting van je huis valt of staat met de juiste verlichting. Niet alleen omdat licht een praktische nut heeft, maar ook belangrijk is om de gewenste sfeer te creëren. Voor iedere ruimte zijn er andere mogelijkheden en voor iedere gelegenheid zijn er andere wensen. Door de juiste verlichting en bediening te kiezen, wordt het mogelijk om altijd de juiste sfeer te creëren.

De veelzijdigheid van LED verlichting is groot, waardoor je voor iedere verlichtingswens een prachtige oplossing kunt bedenken: tover je huiskamer van een thuiswerplek om tot een sfeervolle loungeplek met één druk op de knop. We zetten de verschillende mogelijkheden op een rij, dus laat je inspireren!

LED lampen: praktisch of een eyecatcher.

Losse LED lampen komen in verschillende soorten, maten en vormen. Daarmee kun je voor iederelamp in je woning een passend exemplaar vinden. Populair zijn lampen met helder glas waarbij de lichtbron zelf zichtbaar is. Daarvoor zijn filament lampen vaak de beste keuze. Je kunt daarbijvari

ëren in lampgroottes (normaal tot extra groot), maar ook de kleur van het glas (bijv. helder of amberkleurig glas). Deze prachtige lampen maken het armatuur compleet!

Voor iedere kamer een in- of opbouwspot.

Naast bijvoorbeeld staande lampen en hanglampen, kun je iedere kamer ook verlichten met spotjes op of in het plafond. Met in- en opbouwspots kun je niet alleen de hele ruimte verlichten, maar ook objecten in de spotlights zetten. Plaats je een spotje boven het keukeneiland, kunstwerk of fotomuur? Kies dan voor een lichtbron met een smalle stralingshoek. Wil je de volledige ruimte verlichten? Zorg dan voor spotjes met een brede stralingshoek! Bij LEDdirect verkopen ze alle verschillende soorten spots.

Verlicht creatief met LED strips.

Wanneer je creatief aan de slag wil met verlichting, bieden LED strips de uitkomst. Deze flexibele lichtlijnen zijn gemakkelijk te plaatsen op diverse plekken. Leuke verlichtingsopties zijn bijvoorbeeld:

  • In de boekenkast
  • Onder de keukenkastjes
  • Langs het plafond
  • Onder de badrand
  • Achter een spiegel

Ook voor buiten zijn er mogelijkheden met strips. Met waterdichte LED strips verlicht je bijvoorbeeld de randen van je tuin of balkon. In een handomdraai verandert je huis of tuin in een prachtige plek!Je kunt LED strips op maat knippen en je hebt een transformator en bedieningselement nodig. Bij leddirect.nl geven ze je graag advies over wat je nodig hebt in jouw specifieke situatie.

Bediening vanaf iedere plek in het huis.

Je verlichting bedienen kan tegenwoordig op verschillende manieren. Naast de traditionele schakelaars op de muur, kun je ook aan de slag met draadloze opties. Zo kun je kiezen voor afstandsbedieningen of kies voor smart verlichting. Je verbindt je verlichting dan aan bijvoorbeeld je wifi-netwerk of een hub, zodat je via een app op je smartphone je lampen kunt bedienen. Zo schakel je vanaf iedere plek in je huis met één druk op de knop je verlichting in en uit!

Aan de slag met LED.

Klaar voor het creëren van de beste sfeer in je huis of tuin met LED verlichting? Aan de slag! Maak een plan voor welke verlichting je waar wenst, waar je deze op kunt aansluiten en hoe je alles mooi afwerkt. Shop alle benodigdheden, installeer alles naar wens en geniet van je nieuwe verlichting. Want in het juiste licht, is alles mooier!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide