2221
Luckies Melkfles lamp

Met deze Melkfles lamp van Luckies herleef je oude tijden. De tijd waarin de melkboer nog flessen melk bij je huis - of opa en oma’s huis - kwam bezorgen. In deze ouderwetse melkfles zit geen melk, maar een LED-lampje. De dop van kurk geeft de lamp extra sfeer. Je kunt hem gebruiken als tafellamp of nachtlampje op de kinderkamer. De draadloze lamp kun je zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Hij is namelijk regenproof, dus je kunt hem gewoon in de tuin of op het balkon laten staan. Of je zet de lamp bij de voordeur om je eigen #throwbackthursday te creëren.

luckies_melkfles_lamp-detail1.jpg

Lamp in de vorm van een glazen melkfles
Herinner je nog die dagen dat je je melk dronk uit zo’n glazen fles? Haal die nostalgische gevoelens terug met deze lamp in de vorm van een ouderwetse melkfles. Zet hem op je tafel of nachtkastje en geniet van het sfeervolle lichtje. Het lampje geeft een witte sfeervolle gloed af en is niet te fel, maar zorgt wel voor voldoende licht. De lamp is draadloos en de accu gaat zes uur mee. Na die zes uur kun je het lampje opladen met de meegeleverde micro-USB-oplaadkabel.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

luckies_melkfles_lamp-hoofd.jpg

Ontvang 15% korting op de Luckies Melkfles lamp
Abboneer je hieronder op onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode voor 15% korting op deze Luckies Melkfles lamp of al je andere aankopen bij Ditverzinjeniet.nl

Wonenonline

Onze partners