1087
Light.paper tafellamp

Light.paper is een decoratieve tafellamp met nadruk op de filtereigenschappen van de grote papieren kap die is vastgeklipt aan de houten structuur. De papieren kap filtert zachtjes het licht voor een gezellie sfeer en de vorm wordt bepaald door middel van eenvoudige papieren verbindingen. Verschillende decoratieve patronen zijn beschikbaar voor verschillende artistieke lichteffecten. De papieren kap kan worden gedemonteerd voor gemakkelijk transport.

Het papier is niet brandbaar. Advies is om kleine formaat LED lamp, E27 te gebruiken . De lampen hebben de standaard continentaal Europese stekker.

HOE WORDT HET GEMAAKT

De lamp heeft twee onderdelen, beide gerealiseerd van natuurlijke milieuvriendelijke materialen :

- De massieve eiken structuur, handgemaakt in samenwerking met een lokale meubelmaker;

- Papieren kap, gemaakt van 4 delen die zijn laser gesneden . De papieren stukken worden aan elkaar verbonden met behulp van eenvoudige papieren verbindingen. Wanneer het lampje brandt zijn de verbindingen mooi te zien.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.pngNieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners