1144
(ver)Lichtpuntje in donkere dagen.
Gepubliceerd: 24-09-2014 Laatste update: 07-05-2017

Herfst, de natuur is op zijn mooist. Ruw, guur en met prachtige kleuren als een najaarszonnetje doorbreekt. Maar het is ook de tijd waarin je in het donker naar je werk vertrekt en in het donker weer thuis komt. Voor veel mensen is dit de tijd om het weer ‘gezellig’ in huis te maken. Kaarsjes aan, schemerlampje aan en met je pantoffels onder een kleedje op de bank.

Goede verlichting is essentieel
Goede verlichting is essentieel in huis. Heeft je man gekookt? Goede verlichting zorgt ervoor dat je niet bevangen wordt door een voedselvergiftiging van een half rauwe kip. Echter zou ik (vrouw) dit gerecht zelf ook op tafel kunnen zetten.. Daarnaast moet verlichting in huis ook sfeervol zijn. Het TL-effect, wel super industrieel, zou ik persoonlijk niet toepassen in mijn knusse huis.

Van den Heuvel Verlichting
Op het gebied van verlichting is er veel mogelijk. Laat je daarom adviseren door een specialist. Deze helpt je om de juiste verlichting toe te passen voor iedere gewenste ruimte. Van den Heuvel Verlichting is zo een specialist. Al bijna 90 jaar een schat aan ervaring. Via de webshop kun je makkelijk online je favoriete lamp bestellen. Bekijk je het toch liever in de winkel? Dan kun je terecht in de filialen in Amsterdam (Villa Arena), Rotterdam (Alexandrium), Eindhoven (Woonboulevard Ekkersrijt en Heerlen (Woonboulevard in de Cramer) De specialisten geven een goed advies, rekening houdend met de laatste woontrends en nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verlichting.

Assortiment
Het brede assortiment zorgt ervoor dat er altijd wel wat voor je tussen zit. Van modern/design, industrieel/stoer tot landelijk/klassiek. Ook voor de kleintjes is een leuk assortiment samen gesteld. Neem nu deze gave fabriekslampen van Masterlight Industria. In allerlei kleuren en vormen leverbaar.

Nieuwsgierig?
Neem gauw een kijkje op www.vandenheuvelverlichting.nl en ervaar het gemak van online oriënteren en bestellen. Bezoek anders 1 van de 4 winkels boordevol inspiratie!Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide