779
Ledlampen kopen? Ontdek de mogelijkheden!

De vraag naar ledverlichting blijft stijgen. Niet zo gek, want ledverlichting is energiezuinig en staat bekend om haar duurzaamheid. Vergeleken met de gloeilampen en de spaarlampen, verbruiken ledlampen veel minder energie. Lees in dit artikel meer over ledverlichting.

Wil jij ledlampen kopen? Ook dan ben je op het juiste adres. Wij vertellen waar jij voordelig ledverlichting aanschaft, uiteraard van zeer hoge kwaliteit.

Wat is een ledlamp?

Veel mensen weten niet waar LED voor staat. Dit staat voor Licht Emitting Diode. Het klinkt als een zeer lastige term, maar eigenlijk komt het neer op een energiezuinige lamp, die nauwelijk warm wordt. Dit voorkomt dus brandgevaar. Verder maakt deze lamp gebruik van elektriciteit om licht te produceren.

Koopt u ledverlichting? Dan is het natuurlijk belangrijk dat u kiest voor kwaliteitslampen. De ledlampen worden niet warm, maar moeten wel de warmte goed kunnen afvoeren. Bij lage kwaliteit ledlampen is dit niet altijd mogelijk. Deze hebben geen goede warmteafvoer en worden niet altijd goed gekoeld. Doe daarom altijd onderzoek en kies bijvoorbeeld voor de G4 LED insteeklampen van Gloeilampgoedkoop. Deze LED insteeklampen zijn van zeer hoge kwaliteit.

Waarom kiezen voor ledverlichting?

Er kunnen verschillende redenen zijn om te kiezen voor ledverlichting, maar over het algemeen kiezen mensen voor ledverlichting, omdat ledlampen zuiniger zijn dan spaar- en gloeilampen. Vergeleken met de gloeilamp is een ledlamp 90% zuiniger. Dit betekent dat je ontzettend veel energie bespaart, als je kiest voor ledverlichting. Ten opzichte van een halogeenlamp, is een ledlamp ongeveer 85% zuiniger. Ook gaat een ledlamp vaak wel jaren mee, waardoor je niet telkens nieuwe lampen hoeft aan te schaffen. Dit scheelt een hoop gedoe, maar natuurlijk ook geld.

Koop jouw ledlamp vandaag nog!

Wil jij ledverlichting kopen? Laat je dan adviseren door experts. Je weet dan welke ledlampen geschikt zijn voor bijvoorbeeld jouw woning of bedsrijfspand. Er is een zeer divers aanbod aan ledlampen, denk bijvoorbeeld aan standaardlampen, reflectorlampen, kogellampen, sensorlampen en nog veel meer. Voor iedere situatie is er een geschikte oplossing. Ben jij op zoek naar zuinige ledverlichting en wil je morgen al kunnen profiteren van jouw ledlampen? Bekijk dan zeker de website van Gloeilampgoedkoop.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners