2010
LED verlichting: sfeervol en goed voor het milieu
Gepubliceerd: 09-07-2020 Laatste update: 09-06-2024

Je kunt er tegenwoordig niet meer om heen als je gaat shoppen voor nieuwe lampjes: LED verlichting. Dat snappen we wel, want deze energiebesparende lampen hebben heel wat voordelen ten opzichte van de oude vertrouwde gloeilamp. In dit artikel vertellen we je meer over deze voordelen, en over wat je met LED verlichting in je interieur kunt doen. Gaat er al een (LED) lampje branden?

De voordelen van LED verlichting
Het grootste voordeel van LED verlichting is dat het hartstikke lang mee gaat. De lampen blijven goed tot wel 50.000 branduren en zijn hartstikke stevig – het geeft dus niet als je een lamp per ongeluk laat vallen. Even ter vergelijking: de gemiddelde gloeilamp gaat tot 1000 branduren mee. Dat is dus een groot verschil! Daarbij kan LED verlichting – zonder verlies van licht – gemakkelijk gedimd worden. Geen gedoe met een knopje zoeken in het donker, dus, maar al je lampen gemakkelijk aan- en uit doen door middel van een afstandsbediening of app. Wel zo fijn!

Ook is deze verlichting ideaal voor het verlichten van grote(re) ruimtes: met de LED panelen van Ledpaneelgroothandel.nl -vierkante of rechthoekige panelen die bevestigd kunnen worden aan het plafond – bespaar je veel energie. De panelen kunnen worden ingebouwd in bijvoorbeeld een systeemplafond en kunnen gemakkelijk bediend worden via een afstandsbediening of zelfs via je telefoon. De keuze is reuze. Ten slotte gaat de fijne, heldere verlichting in één keer aan op volle sterkte en het licht is fijn voor je ogen. Het licht knippert namelijk niet, dus je kunt er heerlijk bij lezen.

LED verlichting in jouw interieur
Het leuke van LED verlichting is dat je er alle kanten mee op kunt. Van een simpel lampje voor in de kelder tot een verlicht wolkenplafond met je eigen foto: LED verlichting leent zich uitstekend voor de stoerdere lichtkeuzes. De lampen zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten, en zelfs in verschillende kleuren. Van warm wit tot kek paars of groen: het is er allemaal. Zo is er voor elk verlichtingsproject wel een passende LED lamp. Handig, toch?

Ben jij al om?
LED verlichting is dus naast energiebesparend ook hartstikke veelzijdig. Wij als interieurliefhebbers al tijden fan van LED lampen: jij ook? Zodra je ziet wat LED verlichting voor je woning én kantoor kan doen, wil je eigenlijk nooit meer anders. LED’s do it!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide