1010
Koffiebeker lamp

Zoek je een originele lamp voor een koffiefanaat? Dan is deze bekerlamp perfect. Deze originele lamp wordt geleverd met drie verschillende bekertjes, die dienst doen als lampenkamp. De steel van de lamp wordt gevormd door een straal koffie en de standaard is een kopje met koffie erin.

Het is dus net of de koffie vanuit een bekertje in een koffiekopje wordt gegoten, maar ondertussen is de bekerlamp gewoon een lampje voor op je bureau of nachtkastjes. Hij werkt op batterijen of USB, dus je kan hem aansluiten op je laptop, maar ook meenemen in de caravan. De drie papieren bekertjes kan je verwisselen: zo heb je de ene keer een neutrale lampenkap, de andere keer eentje met hartjes of kies je liever voor het bekertje met de ouderwetse poststempels?


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners