5182
Industriële plafondlampen

Eén van de woonstijlen die momenteel erg populair is, is de industriële look. Industrieel is niet alleen stoer, het is ook nog eens goed te combineren met andere stijlen. Hoewel de trend ontstaan is door fabrieken die omgetoverd zijn in woongelegenheden, hoef je niet in een fabriek te wonen om deze stijl in huis te halen! Wat dacht je van industriële verlichting voor in jouw woning? Wij hebben drie lampen van Straluma voor jou op een rijtje gezet!

Industriële plafondlamp lantaarn beton
Beton is één van de kenmerken die bij een industriële woonstijl past. Dit kan zich uiten in een tafel of keukenblad, maar ook in de verlichting. Doordat de lamp niet alleen beton bevat, maar ook in de vorm van een lantaarn is gegoten, geeft dit meteen ook een vintage look. Ideaal voor een combinatie van woonstijlen dus! Deze lantaarn is mooi in een hal, maar ook voor in de garage bijvoorbeeld.

Industriële wand- of plafondlamp met metaal
Bij een industriële woonstijl denk je misschien als eerste aan plafondlampen, omdat dit in fabrieken veel wordt gebruikt. Deze lamp is echter te gebruiken als zowel plafondlamp als wandlamp! Doordat de lamp achter een kooi van metaal zit, lijkt het alsof de lamp rechtstreeks uit de werkplaats komt. De lamp geeft genoeg licht, maar is geschikt voor energiezuinige lampen. Op het voorbeeld zie je een ronde lamp, maar hij is ook in ovaal beschikbaar! Leuk voor bijvoorbeeld in de hal, maar ook voor buiten.

Industriële spot betonlook
In fabrieken is natuurlijk goed licht nodig voor werkzaamheden. Spots zijn hiervoor erg handig. Ze zijn echter ook mooi voor in huis! Doordat er meerdere lampen in zitten, wordt de verlichting goed verdeeld over de gehele ruimte. Daarbij bevat de spot metaal in een betonlook, wat een leuk effect geeft. Niet alleen het beton, maar ook het metaal wat over de spots heen zit, geeft een industriële look. Perfect voor bij jou in huis dus, bijvoorbeeld voor in de werkkamer waar licht erg belangrijk is!

Kortom: er zijn dus genoeg mogelijkheden om industriële verlichting in huis aan te brengen, ook als je niet in een fabriek woont. Doordat er verschillende ontwerpen en materialen bij industriële plafondlampen beschikbaar zijn, kun je geheel jouw eigen persoonlijke voorkeur toepassen bij iets essentieels als verlichting!


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Met onze gratis Styleguide krijg je alle tools in handen om je interieur naar een hoger niveau te tillen. Of je nu houdt van minimalistisch of juist van kleurrijk en gedurfd, onze Styleguide biedt voor ieder wat wils. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners