1826
IKEA en Sonos introduceren vernieuwde SYMFONISK tafellamp
Gepubliceerd: 05-10-2021

IKEA en Sonos presenteren de nieuwe versie van de SYMFONISK tafellamp met wifi-speaker. In 2019 brachten de twee bedrijven de eerste SYMFONISK collectie op de markt, met onder andere een tafellamp-speaker. Bij het ontwerpen van de nieuwe versie hebben IKEA en Sonos gefocust op een nog betere licht- en geluidservaring. Ook het design heeft een make-over gekregen, je kan nu bijvoorbeeld kiezen voor een lampenkap van glas of textiel. De vernieuwde tafellamp-speaker is vanaf half november online en in alle IKEA winkels verkrijgbaar.

Personaliseren

De nieuwe SYMFONISK tafellamp met wifi-speaker biedt nog meer mogelijkheden om te personaliseren dan de eerste variant. Zo zijn de voet en de kap van de speaker nu los verkrijgbaar, waardoor je verschillende combinaties kan maken. De voet is beschikbaar in wit en zwart en de kap in textiel en glas - allebei ook in wit en zwart. De lampenkappen verspreiden warm en diffuus licht. De nieuwe tafellamp heeft een grote fitting (E27) zodat je nog meer kan variëren met de sterkte en de kleuren van het licht.

Licht en geluid

Verlichting en muziek zijn bepalende factoren voor de sfeer in huis. Door licht en geluid te integreren in één product, kan je ruimte besparen en de sfeer met één druk op de knop bepalen. De wifi-speaker geleidt geluidsgolven door de hele ruimte en zorgt voor een harmonieus geluid in huis. De speaker maakt verbinding via wifi en kan gebruikt worden als de enige geluidsbron in een kamer of kan verbonden worden met andere Sonos-producten - waaronder die uit het SYMFONISK-assortiment.


SYMFONISK

In 2019 sloegen IKEA en Sonos de handen ineen met de lancering van de SYMFONISK collectie, die bestond uit een boekenplank-speaker en een tafellamp-speaker. In juni van dit jaar breidden de bedrijven de collectie uit met een schilderijlijst-speaker. SYMFONISK combineert de woninginrichting- en designkennis van IKEA met de expertise van Sonos op het gebied van geluidsbeleving. Samen willen IKEA en Sonos een goede geluidservaring in huis beschikbaar maken voor zoveel mogelijk mensen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide