1447
Breng licht in je interieur

Het klinkt erg cliché, maar je interieur valt of staat met de lichtinval. Dit geldt zowel voor het binnenvallende zonlicht als het kunstlicht wat je 's avonds gebruikt. Een diep wijnrrood gordijn kan door verkeerde belichting zowel flets roze als donkerbruin lijken. In een wit interieur benadruk je met meer of minder licht het lijnenspel en bepaal je de sfeer die ze uitstraalt. Woontrends xl in Wageningen weet als geen ander hoe je designmeubels als die van Floris van Gelder in het juiste licht zet en gebruikt bij voorkeur lampen van de Iluce collectie. Deze fraai ontworpen lampen brengen stuk voor stuk je huis tot leven. En niet alleen het licht wat ze geven ook de armaturen zelf zijn een smaakvolle aanvullingen op je interieur.

In de zomer zal je de binnenverlichting niet zoveel aan hebben maar in de donkere maanden is het belangrijk dat je kamer goed verlicht is. Het is daarom raadzaam bij de aankoop van een lamp rekening te houden met wat je er mee doen wilt. Heb je werklicht op je tafel nodig of wil je een object aan de muur meer naar voren halen? De lampen van Iluce zijn ervoor ontwikkeld elk een andere functie te vervullen en daarnaast op een harmonieuze manier de kamer te verlichten.

Speel met licht en schaduw
De sleutel tot een persoonlijke inrichting die 'helemaal jou' is, zijn de details. Ga daarom niet over een nacht ijs bij de aanschaf van je verlichting. Bedenk goed welke meubelen je waar zet en voor welk doel je het vertrek wil gebruiken. Laat, indien mogelijk, van te voren op cruciale plaatsen stopcontacten of dimmers aanleggen zodat je geen ontsierende verlengsnoeren hoeft te gebruiken. Probeer zoveel mogelijk lampen te gebruiken die qua stijl aansluiten op elkaar. Zo gaat een strakke metalen Goodlight vloerlamp heel goed samen met de stoffen Apollo hanglamp of de Invento tafellamp. Nog een laatste tip die we je mee willen geven voordat je nieuwe lampen aanschaft: wanneer je geen direct licht over de muren laat vallen oogt een vertrek stukken gezelliger.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners