1102
Bonhomme tafellamp

De Bonhomme tafellamp van La Chaise Longue is een leuke lamp die niet mag ontbreken op een nachtkastje, een bureau of bijzettafel. De lamp heeft een houten onderstel dat te verstellen is naar verschillende standen. Hierdoor kun je de lamp menselijke eigenschappen meegeven. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de lamp te laten zitten, maar ook liggen is een optie! Hierdoor is de lamp heel geschikt voor gebruik in verschillende settings. Op het bureau, op een bijzettafel of op een nachtkastje, Bonhomme voelt zich thuis in iedere setting!

Het leuke van het lampje is dat de lamp lijkt op een koplamp. Dit zorgt voor een bijzondere uitstraling en past helemaal bij de industriële look van het lampje.GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners