969
Anne Lighting

Wie is Anne | Lighting? Anne komt uit een familie met de roots in de verlichtingsbranche. Haar vader, groot- en overgrootvader zijn goed voor meer dan 80 jaar ervaring. De kennis en inspiratie gebruikt ze van de mannen, maar daar geeft Anne | Lighting een eigen twist aan. Samen met haar moeder gooit ze alles over een andere boeg en pakt ze haar kans.

Wat zegt Anne?
‘’Anne | Lighting is een fantasie die werkelijkheid is geworden. Het is een fantastische ervaring om samen met mijn moeder te ondernemen. Niets mooier dan elkaar aanvullen. We brengen veel tijd door samen en werken aan unieke concepten. Er komt veel kijken bij het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van verlichting. Zo moeten alle armaturen vanzelfsprekend aan de strengste veiligheidseisen voldoen. Het is geweldig om onze ontwerpen in eigen verpakking bij de postafdeling te zien staan. Klaar voor verzending!’’

Just keep calm and design!
Door de gedurfde, eigenwijze houding van Anne gaat de verlichtingsmarkt veranderen. Anne ontwerpt de lampen zelf. Daarin laat ze zich graag inspireren door jou, ontwerpers en interieurliefhebbers. De ‘Anne’ lampen vormen daardoor een klasse apart. Anne biedt dé perfecte oplossing voor unieke designlampen tegen een betaalbare prijs. Een stoere touch mag daarbij zeker niet ontbreken!

Waar is Anne | Lighting verkrijgbaar?
De lampen van Anne zijn verkrijgbaar bij de betere (online) woonwinkels en verlichtingsspeciaalzaken. De ambitie van Anne is om heel groot te worden. Nederland is daarin de thuisbasis, maar Anne kent geen grenzen. Ieder jaar een stapje verder! Ben jij nieuwsgierig geworden? Neem dan voor meer informatie eens een kijkje op onze website www.annelighting.nl!


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners