865
5 x inspiratie: ledverlichting in je interieur
Led lampen zijn niet alleen veel zuiniger dan halogeen- of gloeilampen, maar geven ook mooi en helder licht af. Bovendien wordt ledverlichting niet warm. Dat maakt ze ideaal om op bijzondere en bizarre plekken in je interieur te gebruiken! 5 inspiratietips op een rij:

1. Onder je meubels
Misschien heb je het wel eens gezien: luxe fauteuils die er nog luxer uitzien dankzij een strook van licht die tussen de poten vandaan komt. Met led verlichting op batterij kun jij dit effect zelf ook creëren, bij elk meubel dat je wenst! De strip met led lampjes met dubbelzijdige plakstrip bevestig je gemakkelijk onder je bank, bed, piano of biljarttafel. Het witte of gekleurde licht geeft je meubels een bijzondere uitstraling!

2. Op de trap
Ook de trap kun je heel mooi decoreren met led verlichting. Bouw bijvoorbeeld spotjes in de traptreden of plak strips met led verlichting op batterij onder de trapleuning. Niet alleen vind je zo gemakkelijk de weg naar boven; je hal en traphuis zien er meteen een stuk mooier uit!

3. Duurzame tuinverlichting
Led verlichting werkt niet alleen op batterij of stroom: de energie voor het lampje kan ook door de zon worden opgewekt. Met Solar tuinverlichting kun je een prachtig verlicht pad creëren in je donkere tuin, zonder verder nog omkijken te hebben naar de stroom of batterijen. Ook wandlampen of sfeervolle lampionnetjes voor in de boom werken tegenwoordig op zonne-energie.

4. In een kunstwerk
Heb jij een mooie kraanvogel van metaal aan de muur hangen? Maak die nóg mooier met ledverlichting achter de vleugels. Of verlicht een bronzen beeld met heldere led spot. Kunstwerken horen in het zonnetje te worden gezet!

5. In de keuken
Led verlichting kan op verschillende manieren bijdragen aan je keuken. Op volle intensiteit zorgt een led lamp namelijk voor een heldere, felle golf licht. Dat maakt ze ideaal om in te zetten als spotverlichting boven het aanrecht: zo beschik je over goed licht om bij te koken! Ook in het plafond van de keuken of in de vitrinekastjes zijn led spots ideaal. En voor decoratie kun je nog een mooie led strip aanbrengen onder het werkblad.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners