1582
Huisdier meubels: deze top 10 wil je allemaal!
Gepubliceerd: 10-01-2023 Laatste update: 25-03-2024

Bij de komst van je kat of hond heb je het jezelf nog zo beloofd; je gaat hem of haar niet te veel verwennen. Totdat je verliefd raakt op je nieuwe huisgenoot. Jouw viervoeter is er één uit duizenden en je kunt geen dierenwinkel voorbij lopen om toch even een kijkje te nemen. Is dit voor jou ook herkenbaar? Dan heb je geluk, want wij hebben onze 10 favoriete huisdiermeubels voor je op een rijtje gezet! Komen ze!

1. Ontprikkelen 

Designed_by_Lotte_Cactus_Krabpaal.jpg

Deze Designed by Lotte Cactus Krabpaal is een dikke favoriet van ons. Enerzijds door zijn leuke vorm, namelijk die van een cactus. Anderzijds door de stijl. Hij past namelijk in ieder interieur door het gebruik van manilla touw. Geen schreeuwende kleuren en bescheiden qua omvang (60 cm). En voor je kat een heerlijke manier om te ontprikkelen door te krabben!

inspiratiebrochures1.png

2. In je mandje

  Designed_By_Lotte_Ribbed_Kattenmand.jpg

Een item van dezelfde maker, namelijk Designed By Lotte maar dan een Ribbed Kattenmand. Wederom super stijlvol én comfortabel voor je kat. Verkrijgbaar in twee kleuren, beide helemaal van nu. En de zachte stof zal ook jouw kat zeer kunnen bekoren. Wanneer de rand te hoog is, verlaag je het eenvoudig door de stof om te slaan. Ook voor kittens zeer geschikt dus. Een meegroei mandje!

3. De boom in 

Designed_by_Lotte_Aviva_Krabmeubel.jpg

Wederom een Designed by Lotte artikel, maar dit keer een andersoortige krabpaal. Een krabpaal met uitdaging kunnen we gerust zeggen, want naast de twee plateaus waar ze heerlijk op kunnen liggen is er ook een slingertouw aanwezig. Deze Aviva Krabpaal doet het ontzettend leuk in een Scandinavisch interieur!

4. Kijkkastje 

district-70-retro-katten-tv2.jpg

Mocht er vanavond wederom niks op tv zijn, dan is dit dé perfecte oplossing. Een krabmeubel van District 70 TELLY in de vorm van een retro tv. Super geestig en past in ieder retro interieur. En laat dat nu net een trend zijn! 

5. Voor de luxe hond 

District_70_COCOON_-_Luxe_Hondenmand.jpg

Deze hondenmand van district 70 is werkelijk voor de hond die van comfort houdt. Of heb je toevallig echt een luxepoes thuis? Ook deze kan heerlijk bijkomen in deze stijlvolle mand. Door het gevlochten materiaal in combinatie met het beige kussen past het in ieder interieur. Een must have vinden wij!

6. Jouw blik erop 

District_70_CAN_-_Kartonnen_Krabmeube.jpg

Een krabmeubel in de vorm van een conservenblik of wat dacht je van de retro cassetteband optie? Je moet er maar opkomen! Maar ze zijn té leuk, vind je niet? De vorm van beide meubels maakt het ook zeer geliefd bij alle katten, een mooi omgeving om zich lekker in te verstoppen! Ze passen in een industrieel maar ook in retro interieur, en zelfs op de werkkamer is het een leuke toevoeging. Dat maakt je werkdagen meteen een stukje vrolijker. Jouw gezellige huisgenoot in de werkkamer!

7. Als een sardientje in een blik

District_70_Sardine_Krabmeubel_-01.jpg

Waar zijn katten en poezen het meest dol op? Juist, op vis! De District 70 Sardine Krabmeubel zorgt ervoor dat ze de hele dag nu aan het blikje sardientjes mogen zitten, maar dan wel op hun eigen manier! De Sardine is zo gemaakt dat katten hier goed hun nagels aan kunnen scherpen en ze erop kunnen zitten om de boel mooi in de gaten te houden. Maar ook kunnen ze erin kruipen en het gebruiken als slaap- of schuilplaats.

8. Opgeborgen kat 

District_70_ORB_-_Krabmeubel.jpg

Een kat houdt ervan om zich te verstoppen in kleine ruimtes. Dit krabmeubel is daarvoor zeer geschikt. Het biedt de kat een geborgen gevoel en is daarmee ook zeer geschikt voor kittens. De vormgeving is daarnaast ook nog eens super leuk, geschikt voor ieder hip interieur.

9. Slapende honden 

District_70_CLASSIC_Box_Bed_-_Comfortabele_Hondenmand.jpg

Of je nu een hyperactieve of juist luie viervoeter hebt, uiteindelijk moeten alle honden slapen. En slapen kunnen ze over het algemeen zeer goed. Deze hondenmand van District 70 CLASSIC is dan ook een must. Het is meer een matras/zitzak voor je hond dan een echte mand. Verkrijgbaar in vier kleuren en door zijn strakke design in ieder interieur inpasbaar.

10. In rondjes 

District_70_TIMBER__Comfortabele_Ronde_hondenmand.jpg

Ronde vormen zien we steeds meer in het interieur en de witte, cleane look is een blijvertje. Zie hier dan ook de perfecte hondenmand voor de echte stijlvolle hondenbezitter. De witte, ronde mand gecombineerd met een fluffy kussen maken zowel jou als de hond blij!

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar zit hét meubel voor jouw huisdier er nog niet tussen of heb je helemaal de smaak te pakken? Neem dan een kijkje bij ons eerdere artikel over 10x de hipste huisdiermeubels. Pas wel op, voor je het weet staat je hele huis vol!

Lees ook

De top 50 leukste hondennamen voor een reu


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide