In de oktober woonmaand is inspiratie voor je woning altijd welkom. Wil je de keuken of badkamer vernieuwen? Ben je op zoek naar een nieuwe vloer? Of wil je sfeer en warmte in je huis brengen met een nieuwe haard of kachel? Bestel dan de 4 inspirerende UW woonmagazines en krijg het 288 pagina's tellend woonboek van ons cadeau. Een must-have voor elke interieur liefhebber.


Ben je van plan om een nieuwe badkamer of keuken te laten plaatsen of ga je je verbouwen en ben je op zoek naar een nieuwe vloer? Dan kan je vast wel wat inspiratie gebruiken. Deze mooie magazines staan boordevol inspiratie en zijn onmisbaar voor wie alles wil weten over de laatste trends en op zoek is naar praktische informatie. De Uw gidsen zijn een waardevolle inspiratie- en informatiebron voor iedereen die wil verbouwen of verhuizen. De inspirerende magazines zijn gevuld met mooie reportages, foto's, interviews en rubrieken op het gebied van keukens, badkamers, vloeren en haarden.

4-uwgidsen.png

Design woonboek cadeau

Bestel nu de 4 woonmagazines en je ontvangt een prachtig hardcover design woonboek cadeau met fraaie reportages van bekende interieur architecten als Eric Kant, Kees Marcelis, Remy Meijers.

Klik hier om het boek met de 4 magazines te bestellen

Ook leuk om te lezen