758
Storytelling-Design: waar verhalen en vormgeving samenkomen
Gepubliceerd: 15-11-2023

Stel je een plek voor waar design en verhalen samensmelten tot een unieke beleving. Dat is precies waar Storytelling-Design over gaat. Dit concept, opgericht door Annemarij, is een podium waarop Nederlandse designers hun werk en hun verhaal aan het publiek kunnen presenteren. Maar wie is de vrouw achter dit boeiende concept?

Over Annemarij

Als een jong meisje was Annemarij Thijssen de ster van haar eigen sprookje, waar de bibliotheek het kasteel was en elk boek een nieuwe wereld om te verkennen. De jaren verstreken en Annemarij ruilde haar boeken in voor blauwdrukken en schetsen; ze ontdekte haar passie voor Nederlands design. Tijdens haar opleiding interieurarchitectuur legde ze de eerste stenen van wat nu Storytelling-Design is. Ze ontmoette inspirerende ontwerpers, en deze contacten bleven jarenlang levendig. Op designbeurzen stond zij klaar om de ontwerpers en hun verhalen in de schijnwerpers te zetten.

Storytelling-design-003.png

Wat is Storytelling-Design?

Storytelling-Design is meer dan een naam; het is een concept dat sprankelt van originaliteit. Annemarij zet Pop-Up Shops op waar ze, vaak samen met een select groepje 'vaste' ontwerpers en nieuw talent, een divers aanbod toont. Van strakke meubels en intrigerende sieraden tot gedurfde kunstwerken en trendy kleding. Ze doet dit niet alleen om mensen te verrassen met leuke designs, maar ook om het rijke scala aan creativiteit in Nederland te benadrukken. In plaats van een snelle scroll door een webshop, biedt Storytelling-Design een fysieke ruimte waarin elk object een verhaal heeft, en waar dat verhaal ook wordt verteld.

Storytelling-design-002.png

Interactie met de ontwerpers

Maar wacht, er is meer! Wat deze Pop-Up Shops zo geweldig maakt, is dat je niet alleen de producten kunt zien en aanraken, maar ook de kans krijgt om de ontwerpers zelf te ontmoeten. Zij staan klaar om niet alleen over hun eigen creaties te praten, maar ook over het werk van hun collega-ontwerpers. Dit brengt een nieuwe dimensie van beleving en betrokkenheid die je niet snel ergens anders zult vinden. Heb je zelf talent en passie voor design? Annemarij is altijd op zoek naar nieuwe ontwerpers om aan haar steeds wisselende collectie toe te voegen.

Storytelling-design-001.png

Ben je al nieuwsgierig geworden?

Zit je al op het puntje van je stoel? Goed nieuws: als je benieuwd bent naar de volgende locatie van de Storytelling-Design Pop-Up Shop, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief van Annemarij. Zo mis je nooit een kans om de nieuwste en meest boeiende Nederlandse designs te ontdekken..

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide