34313
Rivièra Maison Aspen
Gepubliceerd: 29-08-2015 Laatste update: 08-05-2022

Geniet in uw luxe guesthouse met uitzicht op de Rocky Mountains Inspiratiebron voor dit heerlijke, luxe thema is het wintersportparadijs Aspen in de Amerikaanse staat Colorado. Dit kloppende hart van de Rocky Mountains is sinds eind jaren ’40 vooral bekend als luxe ski-oord waar menig beroemdheid is neergestreken.

Aspen heeft een rijke historie en dat zie je terug in de prachtige oude gebouwen en de in victoriaanse stijl gebouwde huizen. Het is een bruisende stad, die warmte, charme en gezelligheid uitstraalt. Of u nou gaat skiën of voor een flinke wandeling kiest, een warme choco in één van de sfeervolle skihutjes bij de open haard of een glaasje champagne in het luxe chalet met prachtig panoramisch uitzicht, mag zeker niet ontbreken. Met de nieuwe Aspen Collectie overvalt u meteen dit heerlijke gevoel; dwarrelende sneeuw voor de ramen, uitzicht op de Rocky Mountains en lekker wegduiken in de royale kussens en throws in uw luxe guesthouse, al dan niet met een glaasje champagne in de hand om het mooie leven te vieren. Dit zien we in de collectie terug door het gebruik van luxe materialen als faux fur en tweed, tricot en ruiten in prachtige warme bruintinten, gecombineerd met veel beige. Met het Aspen thema gaat u met een weldadig gevoel de herfst en winter in.

De Aspen-collectie is vanaf september verkrijgbaar in alle Rivièra Maison Stores en via de Website

WIN-VLOERKLEED.png

Lees ook: Rivièra Maison Lake Champlain Vermont

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide