1682
Riverdale kersttrends 2015
Gepubliceerd: 15-12-2015 Laatste update: 10-06-2023

De wind laat bomen buigen. De anders zo helder verlichte steden en dorpen dimmen hun licht, kaarsen worden aangestoken. Winkels sluiten hun luiken, huizen openen hun deuren, het gevoel van haasten maakt plaats voor de geur van zelfgemaakte lekkernijen. De wereld is aan het vertragen, het is Kerst.
Met de collectie Wishes & Wonders omhelst Riverdale het warme thuisgevoel.

Thuis zijn is het nieuwe zijn. In een comfortabele en casual outfit komen vrienden en familie eten. Grove stoere truien en blouses met ruiten, vesten van wol met kabeldessin en denims onderstrepen de dresscode; kom zoals je bent. Stoere boots blijven buiten op de veranda, wachtend op de voeten voor de wandeling van later. De robuuste houten tafel is versierd met schalen vol comfort food. Feestelijke vaasjes en sfeerlichtjes met geurkaarsen staan nonchalant verspreid over de zacht verlichte kamer. Plaids en kussens verwarmen en verzachten elke buitenkant.

Voor de binnenkant doen de warme chocolademelk en voor de allergrootsten de glühwein met kruidnagel en kaneel wonderen. Geserveerd in grote mokken zodat zelfs de koudste handen een mini kachel binnen handbereik hebben. Aan tafel volgen de gesprekken van alledag. Over kleine momenten met mooie mensen, over de veranderingen en verrassingen van morgen, over de magie in het kleine, over alle Wishes and Wonders die waren, zijn en gaan komen.

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide